Povezane vesti
Donald Tramp iznenadio: "Upravo me je pozvao Kristijano Ronaldo..."
Večernje novosti pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da mu se portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zahvalio na poseti Beloj kući i nazvao fudbalera saudijskog kluba Al Nasr "neverovatnim momkom". FOTO: Tanjug/AP "Kristijano Ronaldo, veliki fudbaler, upravo… »
Tramp nakon što je ugostio Ronalda u Beloj kući: "On je neverovatan momak"
B92 pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da mu se portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zahvalio na poseti Beloj kući i nazvao fudbalera saudijskog kluba Al Nasr "neverovatnim momkom". "Kristijano Ronaldo, veliki fudbaler, upravo me je pozvao da… »
Tramp: Ronaldo mi se zahvalio na poseti Beloj kući, „neverovatan je momak“
Politika pre 6 sati
Predsednik SAD prošetao je crvenim tepihom zajedno sa predsednikom FIFA pre žreba. Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da mu se portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo zahvalio na poseti Beloj kući i nazvao fudbalera saudijskog kluba Al Nasr… »
Vesti dana »
Mask pozvao na ukidanje Evropske unije nakon kazne za njegovu društvenu mrežu X
Politika pre 1 satjoš 3 povezane
Krvavi rat klanova: Alibeg pobegao u poslednjem trenutku! Navijač (30) izrešetan sa 8 metaka na Novom Beogradu
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
(Foto, video) Evo kako je automobil završio na krovu kuće kod Ćuprije! Isplivao snimak vozila koje kao da je palo s neba: Vlasnik sedeo na kauču u trenutku udara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Saša Matić i drugu noć pevao pred prepunom Arenom oduševio Zagreb! Ukrstio glasove sa Jovanom Pajić: "Ovo su trenuci zbog kojih živim muziku" (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pali škaljarci u Beogradu! Bili na Interpolovoj poternici, uhapšeni u velikoj akciji policije
Blic pre 5 satijoš 1 povezana