Povezane vesti

Saša Matić i drugu noć pevao pred prepunom Arenom oduševio Zagreb! Ukrstio glasove sa Jovanom Pajić: "Ovo su trenuci zbog…

Saša Matić i drugu noć pevao pred prepunom Arenom oduševio Zagreb! Ukrstio glasove sa Jovanom Pajić: "Ovo su trenuci zbog…

Blic pre 2 sata
Saša je izrazio zahvalnost publici za izuzetnu podršku i emociju tokom nastupa. Koncert je završen pesmom 'Poklonite mi nju za rođendan', pevanom horski od strane publike. Drugo veče zaredom zagrebačka Arena je prepuna! Saša Matić priredio je koncert za… »
"Ovo je posebna noć za mene" Acu Pejovića preplavile emocije na bini, jedva suzdržao suze: "Hvala što mi dajete snagu" (video)…

"Ovo je posebna noć za mene" Acu Pejovića preplavile emocije na bini, jedva suzdržao suze: "Hvala što mi dajete snagu" (video)…

Blic pre 6 sati
Nedavno je na nastupu doživeo nesvakidašnju situaciju sa trudnicom Pejović je izrazio zahvalnost za svu podršku i naglasio moć muzike u povezivanju ljudi Aco Pejović održao je sinoć koncert u Beču u prepunoj Areni Hallmandome. Publika je uglas s njim… »

Vesti dana »