Povezane vesti
"Ovo nije moj sin" Otac Luke Vujovića očajan: Pomenuo njegove skandale u Eliti 9, pa kako nije poniženje...
Telegraf pre 18 sati
Nikola Vujović Bajo, otac rijaliti učesnika Luke Vujovića, otvorio je dušu, te rekao da više ne prepoznaje svog sina. On je užasnut dešavanjima u "Eliti 9" i ne može da shvati šta njegov naslednik dopušta. - Trenutno sam u Švajcarskoj, nemam nikakvih… »
Luka Vujović neprepoznatljiv: Sumnje o dejstvu crne magije sve veće, njegova porodica van sebe!
Alo pre 21 sat
Nikola Vujović zgrožen sinovljevim ponašanjem! U novom izdanju emisije ''Rijaliti rešetanje'' oglasio se otac Luke Vujovića, Nikola Vujović Bajo. On je tom prilikom dao komentar o pomirenju Aneli Ahmić i Luke. - Super sam, trenutno sam u Švajcarskoj… »
Vesti dana »
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Koliko košta legalizacija i ko ne mora uopšte da plati! Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete, vrlo je jednostavno! Sve gotovo u nekoliko klikova
Kurir pre 1 satjoš 117 povezanih
Uživo Uznemirujuće: Objavljeni snimci uništavanja; Završen sastanak u Dauning stritu FOTO/VIDEO
B92 pre 0 minutajoš 58 povezanih