Povezane vesti
"Ovo nije moj sin" Otac Luke Vujovića očajan: Pomenuo njegove skandale u Eliti 9, pa kako nije poniženje...
Telegraf 07.12.2025
Nikola Vujović Bajo, otac rijaliti učesnika Luke Vujovića, otvorio je dušu, te rekao da više ne prepoznaje svog sina. On je užasnut dešavanjima u "Eliti 9" i ne može da shvati šta njegov naslednik dopušta. - Trenutno sam u Švajcarskoj, nemam nikakvih… »
Luka Vujović neprepoznatljiv: Sumnje o dejstvu crne magije sve veće, njegova porodica van sebe!
Alo 07.12.2025
Nikola Vujović zgrožen sinovljevim ponašanjem! U novom izdanju emisije ''Rijaliti rešetanje'' oglasio se otac Luke Vujovića, Nikola Vujović Bajo. On je tom prilikom dao komentar o pomirenju Aneli Ahmić i Luke. - Super sam, trenutno sam u Švajcarskoj… »
Vesti dana »
Stevanović (Fondacija Ćuruvija): Vlast nema nameru da omogući REM-u da radi po zakonu
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Rusi gađali centar Kijeva, ima mrtvih i ranjenih! Zgrada Akademije nauka razneta dronom, bukti požar, krhotine na sve strane, Zelenski najavio osvetu! (video)
Kurir pre 4 satijoš 21 povezana
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih