Povezane vesti
"Ovo nije moj sin" Otac Luke Vujovića očajan: Pomenuo njegove skandale u Eliti 9, pa kako nije poniženje...
Telegraf 07.12.2025
Nikola Vujović Bajo, otac rijaliti učesnika Luke Vujovića, otvorio je dušu, te rekao da više ne prepoznaje svog sina. On je užasnut dešavanjima u "Eliti 9" i ne može da shvati šta njegov naslednik dopušta. - Trenutno sam u Švajcarskoj, nemam nikakvih… »
Luka Vujović neprepoznatljiv: Sumnje o dejstvu crne magije sve veće, njegova porodica van sebe!
Alo 07.12.2025
Nikola Vujović zgrožen sinovljevim ponašanjem! U novom izdanju emisije ''Rijaliti rešetanje'' oglasio se otac Luke Vujovića, Nikola Vujović Bajo. On je tom prilikom dao komentar o pomirenju Aneli Ahmić i Luke. - Super sam, trenutno sam u Švajcarskoj… »
Vesti dana »
Građani ispred policijske stanice Novi Beograd nakon što je Kreni-promeni objavio da je Šapić napao njihovu odbornicu
Insajder pre 1 danjoš 30 povezanih
Šta se desilo na sednici Saveta REM-a: „Svih 8 članova bilo za monitoring Informera, pa 4 promenilo mišljenje“
Nedeljnik pre 1 danjoš 50 povezanih
Etna se ne smiruje: Letovi Er Srbije za Kataniju sutra će biti preusmereni na aerodrom Ređo Kalabrija, putnici ovo moraju znati
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
Ambasada SAD traži povraćaj doniranih vozila od beogradskog VJT
Naslovi.ai pre 4 satijoš 13 povezanih
Nastavlja se saga u ABA ligi: Sudije tražile novi rok za izjašnjavanje!
B92 pre 1 danjoš 27 povezanih