Povezane vesti
Antonijević za RTS: Nacionalni interes Srbije je ravnopravnost i da se vrati dostojanstvo
RTS 08.12.2025
Novoizabrani poverenik za ravnopravnost Milan Antonijević rekao je za RTS da nije jednostavan trenutak u kome preuzima dužnost poverenika i da postoje različiti interesi, ali da je nacionalni interes Srbije ravnopravnost, da se vrati dostojanstvo i vera… »
Antonijević: Nacionalni interes Srbije - ravnopravnost i da se vrati vera u institucije
N1 Info 08.12.2025
Novoizabrani poverenik za ravnopravnost Milan Antonijević rekao je za RTS da nije jednostavan trenutak u kome preuzima dužnost poverenika i da postoje različiti interesi, ali da je nacionalni interes Srbije ravnopravnost, da se vrati dostojanstvo i vera… »
Antonijević: Za poverenika važna svaka osoba u državi, može da mi se obrati svako
Radio 021 08.12.2025
Novoizabrani poverenik za ravnopravnost Milan Antonijević rekao je da nije jednostavan trenutak u kome preuzima dužnost poverenika. On je naveo da postoje različiti interesi, ali da je nacionalni interes Srbije ravnopravnost, da se vrati dostojanstvo i… »
Poverenik Milan Antonijević: Nacionalni interes Srbije je ravnopravnost i da se vrati dostojanstvo i vera u institucije
Danas 08.12.2025
Vesti dana »
Tramp: Iranski lideri pregovaraju sa SAD, ali se plaše da to priznaju
Beta pre 29 minutajoš 53 povezane
"Plaka sam, bio sam baš tužan zbog toga"! Ameri su totalno zatečeni nakon izjave Nikole Jokića
Večernje novosti pre 9 minutajoš 53 povezane
Upozorenje RHMZ na obilne padavine: Večeras značajna promena vremena
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Lokalni izbori 29. marta: Predizborna tišina počinje u ponoć
Glas Zaječara pre 54 minutajoš 18 povezanih