Povezane vesti
Otac 17 puta izbo manijaka da bi zaštitio ćerku! Horor u Juti: "Komentarisao je nepristojno"
Alo 08.12.2025
Žrtva je kasnije policiji rekao da svog napadača nije lično poznavao, već da ga je sreo u pošti nekoliko dana ranije. Tad Džejmz Gurule (32) iz Velingtona u američkoj državi Juti optužen je za pokušaj ubistva nakon što je, navodno, izbo registrovanog… »
Otac izbo seksualnog prestupnika 17 puta: „Komentarisao je moju ćerku, hteo sam da je zaštitim“: Horor u Juti
Blic 08.12.2025
Žrtva je kasnije policiji rekao da svog napadača nije lično poznavao, već da ga je sreo u pošti nekoliko dana ranije Navodni osvetnik zatim je otišao do žrtvinog stana i namamio ga napolje, ponudivši mu da odu van da nešto pojedu Otac iz Velingtona u… »
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 49 minutajoš 28 povezanih
"Moj prijatelj, koji je preminuo, jednom prilikom mi je rekao..." Jokić odigrao partiju za anale, stao pred kamere i otvorio dušu!
Kurir pre 28 minutajoš 48 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
BLOG UŽIVO: Iranska revolucionarna garda pokrenula 80. talas napada u četiri zemlje; Makron pozvao Iran da prekine napade i oslobodi Ormuz
Insajder pre 33 minutajoš 15 povezanih
Koko Gof u polufinalu Majamija: Amerikanka srušila Belindu Benčić posle tri seta
Politika pre 53 minutajoš 21 povezana