Povezane vesti

"Majka je bezuspešno pokušavala da ga pronađe" Nataši Aksentijević brata ukrali u aferi krađenih beba!

"Majka je bezuspešno pokušavala da ga pronađe" Nataši Aksentijević brata ukrali u aferi krađenih beba!

Alo pre 1 dan
Prvi put se dotakla porodične tragedije koja se desila pre njenog rođenja. Voditeljka Nataša Aksentijević je iskreno govorila o bratu kom su njihovi roditelji prepisali imovinu. Već je isticala da su roditelji pravili razliku između nje i brata, kako u… »
Nataša Aksentijević prvi put o porodičnoj tragediji: "Moja majka je izgubila sina u aferi kradenih beba"

Nataša Aksentijević prvi put o porodičnoj tragediji: "Moja majka je izgubila sina u aferi kradenih beba"

Telegraf pre 2 dana
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, pa je tako sada iskreno govorila o bratu kom su njihovi roditelji prepisali imovinu. Nataša se pored toga, prvi put dotakla i porodične tragedije koja se desila pre njenog rođenja… »
"Moja majka je izgubila sina u aferi krađenih beba" Srpska voditeljka (44) prvi put o porodičnoj tragediji: "Posle je rodila…

"Moja majka je izgubila sina u aferi krađenih beba" Srpska voditeljka (44) prvi put o porodičnoj tragediji: "Posle je rodila…

Blic pre 2 dana
Nataša je kroz godine razvila razumevanje za postupke svoje majke, opravdavajući njene odluke usled proživljenog gubitka. Voditeljka je izrazila želju da pronađe izgubljenog brata i sazna više o njegovom životu i karakteru. Voditeljka Nataša Aksentijević… »

Vesti dana »