Povezane vesti

"Majka je bezuspešno pokušavala da ga pronađe" Nataši Aksentijević brata ukrali u aferi krađenih beba!

"Majka je bezuspešno pokušavala da ga pronađe" Nataši Aksentijević brata ukrali u aferi krađenih beba!

Alo pre 24 dana
Prvi put se dotakla porodične tragedije koja se desila pre njenog rođenja. Voditeljka Nataša Aksentijević je iskreno govorila o bratu kom su njihovi roditelji prepisali imovinu. Već je isticala da su roditelji pravili razliku između nje i brata, kako u… »
Nataša Aksentijević prvi put o porodičnoj tragediji: "Moja majka je izgubila sina u aferi kradenih beba"

Nataša Aksentijević prvi put o porodičnoj tragediji: "Moja majka je izgubila sina u aferi kradenih beba"

Telegraf pre 24 dana
Voditeljka Nataša Aksentijević važi za nekog ko je bez dlake na jeziku, pa je tako sada iskreno govorila o bratu kom su njihovi roditelji prepisali imovinu. Nataša se pored toga, prvi put dotakla i porodične tragedije koja se desila pre njenog rođenja… »
"Moja majka je izgubila sina u aferi krađenih beba" Srpska voditeljka (44) prvi put o porodičnoj tragediji: "Posle je rodila…

"Moja majka je izgubila sina u aferi krađenih beba" Srpska voditeljka (44) prvi put o porodičnoj tragediji: "Posle je rodila…

Blic pre 24 dana
Nataša je kroz godine razvila razumevanje za postupke svoje majke, opravdavajući njene odluke usled proživljenog gubitka. Voditeljka je izrazila želju da pronađe izgubljenog brata i sazna više o njegovom životu i karakteru. Voditeljka Nataša Aksentijević… »

Vesti dana »