Povezane vesti
"Ja pričam!" Zorica prekinula program, pa pobesnela na Desingericu: "Ne znam šta ti kaže majka kad te vidi"
Telegraf 09.12.2025
Zorica Brunclik prekinula je emisiju i očitala bukvicu Dragomiru Despiću Desingerici zato što nije dao glas njenom kandidatu i izjavila da se zbog toga ogrešio. Tom prilikom ušla je u raspravu sa muzičarem, koga je okarakterisala kao nekompetentnog za… »
"Razgovaraj sa mnom kao da sam ti majka" Zorica Brunclik zbog repera ušla u crveno: "Nemaš pojma, vređaš nas koji se razumemo!"…
Alo 09.12.2025
Održala mu je lekciju zbog ponašanja i stavila do znanja da sa njom nema šale. Zorica Brunclik zamerila je Dragomiru Despiću Desingerici što nije dao glas njenom kandidatu i izjavila da se zbog toga ogrešio. Tom prilikom ušla je u raspravu sa muzičarem… »
Vesti dana »
Tramp se oglasio na 80. rođendan: "Iran je upravo pristao da nikada neće imati nuklearno oružje, cene će naglo pasti, a kupovna moć će biti daleko veća"
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Žestoke oluje stižu u Srbiju: Ovo je tačna satnica! Ovi predeli prvi će biti na udaru, prete gromovi i grad
Telegraf pre 13 minutajoš 33 povezane
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, uvek sam smetao stranom faktoru
Beta pre 34 minutajoš 18 povezanih
Njujork postao pravi "divlji zapad" posle titule Niksa posle 53 godine, navijači uništavali sve pred sobom
Telegraf pre 49 minutajoš 49 povezanih
Svet gleda u čudu: Maroko uspeo što nikada nije niko na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 1 satjoš 39 povezanih