Povezane vesti
Emotivna ispovest Milice Pavlović: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (video)…
Alo 09.12.2025
Milica Pavlović progovorila o svemu! Milica Pavlović bila je gost emisije „Istina ili klik“ u kojoj je otvoreno govorila o svom životu, emotivnim gubicima, karijeri, odnosima, željama svog oca, ali i o budućim planovima. Na samom početku razgovora… »
"Bila mi je kao starija sestra" Milica Pavlović prvi put progovorila javno o smrti Ljiljane Jorgovanović: "Biće mi teško"…
Alo 09.12.2025
Milica Pavlović prvi put javno o odlasku njene velike prijateljice! Pevačica Milica Pavlović bila je gost emisije „Istina ili klik“, gde je iskreno govorila o svom životu, karijeri i emotivnim gubicima. Najdirljiviji deo intervjua posvetila je oproštaju… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 32 minutajoš 56 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih
Nova ekonomija: Kupovinom 51,15 odsto NIS-a MOL dobija taj udeo u svoj njegovoj imovini
Serbian News Media pre 17 minutajoš 45 povezanih