Povezane vesti
"Glumi žrtvu, htela je da oduzme sebi život" Sita Ahmić otkrila najmorbidnije informacije o Hani Duvnjak, ovo će vas šokirati!…
Alo pre 23 dana
Sita priznala da je zgrožena Haninim ponašanjem prema njenom sinu. Sinoć je u rijaliti programu Elita došlo do žestokog sukoba između Nerija Ružanjija i Hane Duvnjak. Ovim povodom oglasla se Neriova majka, Sita Ahmić, koja je otkrilada su joj ove scene… »
"Preti ubistvom" Velika ispovest Site Ahmić o sinu i njegovom sukobu sa Hanom, šokirala tvrdnjama: Nagovarala ga je da me udari…
Kurir pre 23 dana
Rijaliti učesnici i emotivni partneri Hana Duvnjak i Nerio Ružanji sinoć su ušli u žestoku raspravu u kojoj je ona iznela niz uvreda za svog partnera, te je kasnije završila u suzama, dok je Nerio pretio da će se diskvalifikovani iz “ Elite 9“. Hana je… »
Vesti dana »
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 2 minutajoš 20 povezanih
Vetrovito i osetno toplije: Temperatura do 15 stepeni, na planinama slab sneg
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 11 povezanih
VIDEO Loše vesti za Srbe u NBA: Jović će ovo želeti što pre da zaboravi, ali izveo magičan potez, Bogdanovića nema ni u timu
Nova pre 27 minutajoš 16 povezanih
Prva slava u novoj godini – na Svetog Ignjatija Bogonosca decu valja povući za uvo
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih