Повезане вести
Ани Ерно: 'Жене које су умрле због незаконитих абортуса заслужују споменик'
BBC News 10.12.2025
Добитница Нобелове награде за књижевност, Францускиња Ани Ерно, која је имала илегални абортус 1963. године, жели да се жене које су умрле због прекида трудноће буду упамц́ене. „Сваки тренутак тог абортуса био је изненађење за… »
Радио 021 10.12.2025
Добитница Нобелове награде за књижевност, Францускиња Ани Ерно, која је имала илегални абортус 1963. године, жели да се жене које су умрле због прекида трудноће буду упамц́ене. Хултон Арцхиве виа Гетти Имагес „Како смо могли да… »
НИН 10.12.2025
"Сваки тренутак тог абортуса био је изненађење за мене", каже Ени Ерно. Француска добитница Нобелове награде за књижевност говори о абортусу који је урадила на црно и због којег је умало умрла 1963. године. Тада је имала 23… »
Ани Ерно: ‘Жене које су умрле због незаконитих абортуса заслужују споменик’
Данас 10.12.2025
„Сваки тренутак тог абортуса био је изненађење за мене“, каже Ени Ерно. Француска добитница Нобелове награде за књижевност говори о абортусу који је урадила на црно и због којег је умало умрла 1963. године. Тада је имала 23… »
Ани Ерно: ‘Жене које су умрле због незаконитих абортуса заслужују споменик’
Јужне вести 10.12.2025
Хултон Арцхиве виа Гетти Имагес „Како смо могли да дозволимо женама да прођу кроз све то?“, каже Ани Енро „Сваки тренутак тог абортуса био је изненађење за мене“, каже Ени Ерно. Француска добитница Нобелове награде за… »
Вести дана »
Трамп: Пентагон разматра повлачење скоро 40.000 америчких војника у Немачкој
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Репортери без граница: Србија пала на 104. место на Светском индексу слободе медија
Инсајдер пре 9 сатијош 21 повезана
Велике гужве пред Први мај: Километарске колоне у Београду, овде је најкритичније
Мондо пре 5 сатијош 31 повезана
Спартак на корак од плеј-офа АБА лиге: Задар немоћан у Суботици, коначна одлука пада у недељу
Мондо пре 19 минутајош 53 повезане