Povezane vesti

Ani Erno: 'Žene koje su umrle zbog nezakonitih abortusa zaslužuju spomenik'

BBC News pre 15 sati
Dobitnica Nobelove nagrade za književnost, Francuskinja Ani Erno, koja je imala ilegalni abortus 1963. godine, želi da se žene koje su umrle zbog prekida trudnoće budu upamćene. „Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene", kaže Eni Erno… »

Radio 021 pre 15 sati
Dobitnica Nobelove nagrade za književnost, Francuskinja Ani Erno, koja je imala ilegalni abortus 1963. godine, želi da se žene koje su umrle zbog prekida trudnoće budu upamćene. Hulton Archive via Getty Images „Kako smo mogli da dozvolimo ženama da… »
Ani Erno: ‘Žene koje su umrle zbog nezakonitih abortusa zaslužuju spomenik’

Južne vesti pre 15 sati
Hulton Archive via Getty Images „Kako smo mogli da dozvolimo ženama da prođu kroz sve to?“, kaže Ani Enro „Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene“, kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji… »

Danas pre 15 sati
„Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene“, kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji je uradila na crno i zbog kojeg je umalo umrla 1963. godine. Tada je imala 23 godine, bila je studentkinja… »

NIN pre 15 sati
"Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene", kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji je uradila na crno i zbog kojeg je umalo umrla 1963. godine. Tada je imala 23 godine, bila je studentkinja… »

Vesti dana »