Povezane vesti
Ani Erno: 'Žene koje su umrle zbog nezakonitih abortusa zaslužuju spomenik'
BBC News 10.12.2025
Dobitnica Nobelove nagrade za književnost, Francuskinja Ani Erno, koja je imala ilegalni abortus 1963. godine, želi da se žene koje su umrle zbog prekida trudnoće budu upamćene. „Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene", kaže Eni Erno… »
Radio 021 10.12.2025
Dobitnica Nobelove nagrade za književnost, Francuskinja Ani Erno, koja je imala ilegalni abortus 1963. godine, želi da se žene koje su umrle zbog prekida trudnoće budu upamćene. Hulton Archive via Getty Images „Kako smo mogli da dozvolimo ženama da… »
Ani Erno: ‘Žene koje su umrle zbog nezakonitih abortusa zaslužuju spomenik’
Južne vesti 10.12.2025
Hulton Archive via Getty Images „Kako smo mogli da dozvolimo ženama da prođu kroz sve to?“, kaže Ani Enro „Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene“, kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji… »
Ani Erno: ‘Žene koje su umrle zbog nezakonitih abortusa zaslužuju spomenik’
Danas 10.12.2025
„Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene“, kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji je uradila na crno i zbog kojeg je umalo umrla 1963. godine. Tada je imala 23 godine, bila je studentkinja… »
NIN 10.12.2025
"Svaki trenutak tog abortusa bio je iznenađenje za mene", kaže Eni Erno. Francuska dobitnica Nobelove nagrade za književnost govori o abortusu koji je uradila na crno i zbog kojeg je umalo umrla 1963. godine. Tada je imala 23 godine, bila je studentkinja… »
Vesti dana »
Čačak večeras organizuje doček Nove godine po julijanskom kalendaru, nastupa Ana Bekuta
Danas pre 46 minutajoš 27 povezanih
Ćulibrk: Naziru se dobra i loša vest iz Vučićevog sastanka sa MOL-om
Vranje news pre 1 satjoš 27 povezanih
Ključa u bazenu: Srbiji triler protiv Španije, aplauzi himni Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
„Za dva, tri dana znaćemo ko je kupac ruskog udela u NIS-u“: Vučić u Abu Dabiju razgovara o budućnosti srpske naftne kompanije
Nova pre 41 minutajoš 21 povezana