Povezane vesti
Radila kao medicinska sestra na psihijatriji: Šok ispovest srpske pevačice, jednom dečku platila fakultet
Mondo pre 48 minuta
Pevačica Teodora Bilanović otkrila je da je svojevremeno radila kao medicinska sestra u Švedskoj. "Radila sam na psihijatriji u Švedskoj, htela sam da se ostvarim i tamo. Posle toga sam radila i sa bolesnom decom, sa autizmom. Posebno su mi dragi… »
"Dečku sam fakultet platila, ali..." Tea Bilanović je bila medicinska sestra na psihijatriji u Švedskoj: "Volela sam decu sa…
Alo pre 3 sata
O ovome pre nije pričala! U razgovoru za Alo, Teodora Bilanović otvorila je dušu i bez zadrške govorila o svemu što je u poslednje vreme punilo naslove. Od odnosa sa Vesnom Zmijanac, preko burnih dešavanja na nastupima, pa sve do priča o ''pištoljima''… »
"Sa gospođom se ne družim, nije me ispoštovala" Tea Bilanović o Vesni Zmijanac i pištoljima na njenom nastupu (video)
Alo pre 10 sati
Samo za Alo! Gost naše redakcije bila je mlada i perspektivna pevačica Tea Bilanović koja je nedavno objavila pesmu ''Pojas za spašavanje'' čiji demo su snimile njene starije koleginice Ana Nikolić i Maja Berović. - Snimila sam tu pesmu baš brzo. Svidela… »
Vesti dana »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 6 satijoš 48 povezanih
Veliko slavlje Vladana Milojevića: Prvo je zagrlio ovog čoveka nakon pobede! (video)
Hot sport pre 48 minutajoš 25 povezanih