Povezane vesti
„Sve je počelo od rušilačke akcije fantoma u Savamali“: Advokat Šabić o slučaju tužiteljke koju nisu pustili u „ćacilend“ i…
Nova 12.12.2025
Tužiteljka Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Gordana Nedić Isailović, demantovala je navode direktora policije Dragana Vasiljevića, koji je na konferenciji za medije izjavio da nije tačno da su joj policijski službenici onemogućili uviđaj u… »
Tužiteljka kojoj je onemogućen uviđaj u Ćacilendu za Danas: Vasiljević ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja…
Cenzolovka 12.12.2025
Nakon što je direktor policije Dragan Vasiljević na konferenciji za medije povodom predstavljanja godišnjeg izveštaja rada policije izjavio da nije tačno da je policija onemogućila tužiteljki da obavi svoj posao, odnosno da izvrši uviđaj u Ćacilendu, već… »
Tužiteljka kojoj je onemogućen uviđaj u Ćacilendu: Vasiljević ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja
Pravda 12.12.2025
Nakon što je direktor policije Dragan Vasiljević na konferenciji za medije povodom predstavljanja godišnjeg izveštaja rada policije izjavio da nije tačno da je policija onemogućila tužiteljki da obavi svoj posao, odnosno da izvrši uviđaj u Ćacilendu, već… »
Tužiteljka kojoj je onemogućen uviđaj u Ćacilendu za Danas: Vasiljević ne govori istinu, policajci su me odvratili od uviđaja…
Danas 12.12.2025
Vesti dana »
Sevaju varnice! Tramp se obrušio na Merca, preti Nemačkoj radikalnim potezom! Evo zašto Amerika ima tamo baze
Kurir pre 5 minutajoš 28 povezanih
Protest zbog otmice aktiviste u Resniku, građani poručuju - "nasilje nas neće obeshrabriti"
N1 Info pre 40 minutajoš 21 povezana
Alarmantan izveštaj o slobodi medija: Srbija najgora u regionu, Vučić označen kao „medijski predator“, SAD pale na 64. mesto
Nova pre 9 satijoš 20 povezanih
AMSS: Tokom prvomajskog praznika pojačan saobraćaj ka izletištima, potencijalno i na granicama
Serbian News Media pre 40 minutajoš 31 povezana
Kevin Durant povređen: Košarkaš Hjustona propušta šesti meč protiv LA Lejkersa
Dnevnik pre 25 minutajoš 31 povezana