Povezane vesti
Strava i užas na groblju: Došla da poseti roditelje, ono što je zatekla ledi krv u žilama: "U polumraku nisam znala da li…
Alo 12.12.2025
Stanovnica Modene doživela je pravi šok kada je tokom posete groblju San Kataldo primetila da su dve prazne grobnice pretvorene u improvizovane domove. „U polumraku nisam znala da li gledam odeću ili telo. Pobedila me je panika i pobegla sam“, ispričala… »
Došla da sredi grobove roditelja, pa umalo pala u nesvest od šoka - istrčala je sa groblja koliko je noge nose: "Pobedila me…
Blic 11.12.2025
Lokalna policija pronašla je ostatke improvizovanih kampova u blizini groblja. Gradske službe pokušavaju da pruže pomoć beskućnicima uprkos ograničenim kapacitetima. Stanovnica Modene doživela je šok kada je tokom posete groblju San Kataldo primetila da… »
Vesti dana »
Državljani Srbije kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru imali transparente „Srbija pobeđuje“, uređaj za komunikaciju, saopštila Uprava policije CG
Nedeljnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Tužilaštvo odbacilo prijavu protiv policajaca u istrazi teškog ubistva na Senjaku
B92 pre 36 minutajoš 49 povezanih
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 26 minutajoš 25 povezanih
Izveštaj EP o Srbiji znatno oštriji nakon amandmana: Šta sve Brisel zamera Beogradu?
Insajder pre 30 minutajoš 27 povezanih