Povezane vesti
Strava i užas na groblju: Došla da poseti roditelje, ono što je zatekla ledi krv u žilama: "U polumraku nisam znala da li…
Alo pre 11 dana
Stanovnica Modene doživela je pravi šok kada je tokom posete groblju San Kataldo primetila da su dve prazne grobnice pretvorene u improvizovane domove. „U polumraku nisam znala da li gledam odeću ili telo. Pobedila me je panika i pobegla sam“, ispričala… »
Došla da sredi grobove roditelja, pa umalo pala u nesvest od šoka - istrčala je sa groblja koliko je noge nose: "Pobedila me…
Blic pre 12 dana
Lokalna policija pronašla je ostatke improvizovanih kampova u blizini groblja. Gradske službe pokušavaju da pruže pomoć beskućnicima uprkos ograničenim kapacitetima. Stanovnica Modene doživela je šok kada je tokom posete groblju San Kataldo primetila da… »
Vesti dana »
Mladić krvnički pretučen ispred noćnog kluba u Beogradu Nepoznati napadač mu naneo stravične povrede: Potukli se zbog devojke?
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Opozicija tvrdi da su kandidati nacionalnih manjina za Savet REM povezani sa SNS
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Potreban partner za održivo rešenje" Nikodijević: Neće biti privatizacije Apoteke Beograd
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
NATO zemlja diže specijalne tornjeve Duž granice leže tela umrlih, dežuraće više hiljada ljudi! "Vi stvarnu pretnju ni ne vidite"
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana