Povezane vesti
"Samo ja znam kako se nosim sa tim što sam uradio": Mihajlo se ne seća ubistva majke jer ima "crnu rupu"
Mondo pre 9 sati
Novosađanin Mihajlo K. (21), koji se tereti da je u noći između 1. i 2. februara nožem usmrtio svoju majku Aleksandu R. (48), juče je u novosadskom Višem sudu izjavio da se ne seća konkretkog događaja jer ima "crnu rupu", ali da mu je jako žao zbog… »
"Samo ja znam kako se nosim sa tim što sam ubio majku, i sebi sam dušu izvadio" Mihajlo na suđenju izjavio da se ne seća…
Kurir pre 8 sati
Novosađanin Mihajlo K.(21), koji se tereti da je u noći između 1. i 2. februara nožem usmrtio svoju majku Aleksandu R. (48), juče je u novosadskom Višem sudu izjavio da se ne seća konkretkog događaja jer ima „crnu rupu”, ali da mu je jako žao zbog svega… »
Počelo suđenje sinu za ubistvo majke: "Samo ja znam kako se nosim sa tim što sam uradio. I sebi sam dušu izvadio"
Alo pre 9 sati
- Samo ja znam kako se nosim sa tim što sam uradio. I sebi sam dušu izvadio - rekao je kroz plač, ističući da mu je teško da priča o onome što se dogodilo u stanu u Mičurinovoj ulici, gde je živeo sa sada pokojnom majkom. Novosađanin Mihajlo K.(21), koji… »
Sin kaže da se ne seća ubistva, ali da mu je žao. Počelo suđenje Novosađaninu koji se tereti da je u porodičnom stanu usmrtio…
Dnevnik pre 12 sati
Novosađanin Mihajlo Kotarlić (21), koji se tereti da je u noći između 1. i 2. februara nožem usmrtio svoju majku Aleksandu R. (48), juče je u novosadskom Višem sudu izjavio da se ne seća konkretkog događaja jer ima „crnu rupu”, ali da mu je jako žao zbog… »
Vesti dana »
Partizan - Crvena zvezda: Batler dominira pred Grobarima, Zvezda kontroliše igru i vodi - imaju li crno-beli odgovor?
Kurir pre 18 minutajoš 44 povezane
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 19. decembra uz pad cena nafte i upozorenja za vozače zbog vremenskih uslova
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Pulmološkinja upozorava: Svaka deseta smrt novorođenčadi uzrokovana je aerozagađenjem
Novi magazin pre 6 satijoš 2 povezane
Desetine hiljada na protestima širom Italije tokom generalnog štrajka
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih
Plan da gas potekne 2028. Đedović: Severna Makedonija spremna da pomogne Srbiji u snabdevanju gorivom, izgradnja gasovoda do kraja 2027.
Blic pre 18 minutajoš 34 povezane