Povezane vesti
Horor u glavi Nade Topčagić Pevačica gazi osmu deceniju, a evo zbog čega ne može da dođe sebi: "Kad vidim ko je sve umro..."…
Alo pre 2 dana
Pevačica u strahu. Pevačica Nada Topčagić demantuje navode da je u finansijskoj krizi, dok se sa mlađom konkurencijom na estradi takmiči svojim prepoznatljivim stilom. Istovremeno, priznaje da je bolest ozbiljno zabrinjava. Nada, kojoj je zabranjen… »
Godinama zabranjena u Hrvatskoj, pročulo se da je u finansijskoj krizi Nada Topčagić otkrila kako živi u osmoj deceniji, jedna…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Nada Topčagić otkrila je čega se pribojava u osmoj deceniji života. - Hoću da skrenem pažnju na sebe, uvek sam bila takva, moram da budem ja, Merlin Monro. Ja kad se spremam, ja pokupim svu garedrobu, u sekundama gubim rukavice, kapu, naočare… »
Godinama je zabranjena u Hrvatskoj, a pričalo se da je u finansijskoj krizi. Srpska pevačica gazi osmu deceniju, evo čega se…
Blic pre 2 dana
Pevačica ukazuje na važnost ostavljanja doprinosa u muzici i umetnosti za mlade generacije. Potvrđuje svoju dobrostojeću situaciju. Nada Topčagić poznata je po svojim hitovima, ali i po neobičnim i uvek ekscentričnim stajlinzima, koji su postali njen… »
Vesti dana »
Evropa spušta rampu vozačima za ove prekršaje: Od danas pojačane kontrole na alkohol i drogu
Alo pre 26 minutajoš 3 povezane
Sutra sednica Odbora za ustavna pitanja o kandidatima za ustavne sudije
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Oglasila se NBS: Građani, pažnja - nova odluka je upravo stupila na snagu, tiče se kursa evra!
Alo pre 31 minutajoš 2 povezane