Povezane vesti
Umrla je Tatjana Ljubisavljević. Bolna vest, majka dečaka sa autizmom izgubila bitku sa opakom bolešću
Alo 12.12.2025
Tatjana Ljubisavljević (47) iz Smederevske Palanke, preminula je nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom. Tužne vesti potvrdio je njen suprug na društvenim mrežama. - Moja lepa Tanja. otišla je tiho, baš onako kako je i živela. Moj veliki borac će se… »
"Otišla je tiho, baš onako kako je i živela": Umrla Tanja Ljubisavljević iz Smederevske Palanke
Telegraf 12.12.2025
Tatjana Ljubisavljević (47) iz Smederevske Palanke, koja je bolovala od zloćudnog tumora, preminula je posle duge borbe sa opakom bolešću. "Moja lepa Tanja. otišla je tiho, baš onako kako je i živela. Moj veliki borac će se konačno odmoriti. Hvala svima… »
Vesti dana »
Vasiljević: U toku razgovori sa odgovornima Filozofskog fakulteta o smrti devojke
RTV pre 14 minutajoš 88 povezanih
SAD predstavile Iranu sporazum o prekidu vatre - odgovor do kraja dana
B92 pre 9 minutajoš 113 povezane
Preko 20 centimetara snega trenutno na Goliji: Zimske slike sa srpske planine, zabrana saobraćaja za teretnjake (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 28 povezanih
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu oštećene škole i vrtići, nastava otkazana, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 1 satjoš 50 povezanih
Počinju probni završni ispiti za osmake: Učenici danas polažu test iz matematike
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih