Povezane vesti
Umrla je Tatjana Ljubisavljević. Bolna vest, majka dečaka sa autizmom izgubila bitku sa opakom bolešću
Alo 12.12.2025
Tatjana Ljubisavljević (47) iz Smederevske Palanke, preminula je nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom. Tužne vesti potvrdio je njen suprug na društvenim mrežama. - Moja lepa Tanja. otišla je tiho, baš onako kako je i živela. Moj veliki borac će se… »
"Otišla je tiho, baš onako kako je i živela": Umrla Tanja Ljubisavljević iz Smederevske Palanke
Telegraf 12.12.2025
Tatjana Ljubisavljević (47) iz Smederevske Palanke, koja je bolovala od zloćudnog tumora, preminula je posle duge borbe sa opakom bolešću. "Moja lepa Tanja. otišla je tiho, baš onako kako je i živela. Moj veliki borac će se konačno odmoriti. Hvala svima… »
Vesti dana »
U automobilu kod Sremske Mitrovice pronađen kilogram hašiša, vozaču određeno zadržavanje (video)
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Ministarstvo prosvete o poseti đaka izložbi Ekspo 2027: "Škole će dobiti stručno uputstvo"; evo i kako izgleda školski kalendar za 2026/27. godinu
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
Trump preti novim napadom na Iran ako se mirovni sporazum ne finalizuje
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 45 povezanih