Povezane vesti

"Videla sam se sa Kristijanom" Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: Otkrila šta se zaista dešava između Asmina i Aneli kad ih…

"Videla sam se sa Kristijanom" Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: Otkrila šta se zaista dešava između Asmina i Aneli kad ih…

Kurir pre 13 sati
Aleksandra Babejić, koja je nedavno ispalila iz Elite progovorila je o svom učešću i bivšim cimerima iz Bele kuće. Na samom početku je otkrila da joj je mnogo lakše pala adaptacija nakon Farme, dok posle Elite nikako ne može da dođe sebi. - Mnogo mi je… »
"Videla sam se sa Kristijanom" Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: "Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod…

"Videla sam se sa Kristijanom" Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: "Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod…

Alo pre 14 sati
Nije birala reči! Poslednja izbačena iz rijalitija Elita 9, Aleksandra Babejić bila je gošt naše redakcije i tom prilikom je progovorila o svom učešću i bivšim cimerima iz Bele kuće. Foto: Josida Masanori Na samom početku je otkrila da joj je mnogo lakše… »

Vesti dana »