Povezane vesti
"Znam ko se bavi elitnom prostitucijom" Kontroverzna starleta razvezala jezik, a onda šokirala priznanjem: "Bez 300 evra ne…
Alo 13.12.2025
Ne prestaje da intrigira javnost svojim izjavama. Starleta iz Slovenije, Deniz Dejm, skrenula je pažnju javnosti nakon učešća u rijalitiju Zadruga, gde je često bila u centru pažnje zbog kontroverzi i izjava koje su izazivale burne reakcije. U nedavnoj… »
"Znam ko se bavi elitnom prostitucijom" Starleta šokirala priznanjem: "Ja bez trista evra ne ustajem iz kreveta"
Blic 12.12.2025
Za sebe kaže da je sponzoruša, ali da se prostitucijom ne bavi Priznaje da se druži za devojkama koje se bave najstarijim zanatom Starleta iz Slovenije, Deniz Dejm, proslavila se učešćem u rijalitiju "Zadruga". Ona je šokirala javnost detaljima iz… »
Vesti dana »
Partizanu poništena titula: Direktor lige naložio da se igra novi meč! Pod posebnim uslovima
Kurir pre 35 minutajoš 97 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 2 satajoš 34 povezane
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 2 satajoš 33 povezane
Nova senzacija na Rolan Garosu i sjajne vesti za Novaka: Malo poznati Belgijanac izbacio petog tenisera sveta!
Telegraf pre 5 minutajoš 103 povezane