Povezane vesti

Savladao Cvjetićanina, pa se izvinjavao Srbima: Kakva šmekerska izjava Majkla Boapea!

Savladao Cvjetićanina, pa se izvinjavao Srbima: Kakva šmekerska izjava Majkla Boapea!

Telegraf pre 28 dana
Najbolji srpski kik bokser Miloš Cvjetićanin imao je polovičan učinak na Glory Collision 8, gde je u polufinalnoj borbi nokautirao Turčina Džema Kaseresa, a potom je u finalu bolji od njega bio Majkl Boapea, koji je slavio odlukom sudija. Posle borbe… »
Cvjetićanin otkrio razloge poraza: "Bolji sam od njega, ali sam se "ukiselio", telo mi nije dozvoljavalo..."

Cvjetićanin otkrio razloge poraza: "Bolji sam od njega, ali sam se "ukiselio", telo mi nije dozvoljavalo..."

Telegraf pre 28 dana
Srpski kik-bokser, Miloš Cvjetićanin, imao je polovičan učinak na spektaklu Glory Collision 8, gde je u polufinalnoj borbi turnira u poluteškoj kategoriji slavio nokautom u prvoj rundi, ali je u finalu bolji od njega bio Majkl Boape. On je istakao da je… »
Strongmen ušao u ring sa legendom kik boksa, a to mu nije trebalo: Dobio brutalan nokaut, nije mogao da ustane

Strongmen ušao u ring sa legendom kik boksa, a to mu nije trebalo: Dobio brutalan nokaut, nije mogao da ustane

Telegraf pre 28 dana
Legendarni kik-bokser Erol Zimerman vratio se u ring u velikom stilu, pošto je u sunaslovnoj borbi večeri na Glory Collision 8 u Arnemu na stadionu Vitesea brutalno nokautirao "strongmena" Aleksa Simona! Bio je ambiciozan doskorašnji strongmen, ali… »
Oduševiće vas prve reči Miloša Cvjetićanina posle nokautiranja Turčina: "Posao nije gotov"

Oduševiće vas prve reči Miloša Cvjetićanina posle nokautiranja Turčina: "Posao nije gotov"

Telegraf pre 28 dana
Srpski kik bokser Miloš Cvjetićanin ostvario je pobedu u prvom meču na Glory Collision 8, gde je posle nepunih minut brutalno nokautirao rivala iz Turske, Džema Kaseresa i obezbedio je plasman u finale turnira poluteškaša u najjačoj kik boks promociji… »
Ekskluzivno! Remi Bonjaski za Telegraf se prisetio najveće borbe u karijeri: "Gledali me Tajson, Džordan..."

Ekskluzivno! Remi Bonjaski za Telegraf se prisetio najveće borbe u karijeri: "Gledali me Tajson, Džordan..."

Telegraf pre 28 dana
Mnoge legende su prošle kroz ring, ali retko ko je ostavio takav utisak kao Remi Bonjaski koji je sada borbe zamenio mikrofonom i isključivo komentariše borilačke sportove, ujedno se tako zadržavši pored samog ringa. On je ekskluzivno razgovarao za… »
Pogledajte brutalan nokaut Miloša Cvjetićanina: Turčin nije znao gde se nalazi posle udarca Srbina!

Pogledajte brutalan nokaut Miloša Cvjetićanina: Turčin nije znao gde se nalazi posle udarca Srbina!

Telegraf pre 28 dana
Najbolji srpski kik-bokser, Miloš Cvjetićanin, ostvario je pobedu karijere, pošto je u polufinalnom turniru teškaša na Glory Collision 8 nokautirao Turčina Džema Kaseresa. Cvjetićanin je pokazao da je u životnoj formi i boriće se tokom večeri ponovo… »
Ekskluzivno! Antonio Plazibat pred Glory Collision 8: "Protivnik izgleda kao mali medved, uzbuđen sam..."

Ekskluzivno! Antonio Plazibat pred Glory Collision 8: "Protivnik izgleda kao mali medved, uzbuđen sam..."

Telegraf pre 28 dana
Ljubitelji borilačkih sportova u Evropi, ali i regionu, ove subote mogu da uživaju u pravom borilačkom spektaklu! Glory Collision 8 događaj biće održan u holandskom gradu Arnemu, a u glavnoj borbi večeri videćemo dobro poznato ime regionalne scene -… »
Legendarni Erol Zimerman se vratio u Glory, pa za Telegraf otkrio: "Dolazim u Srbiju, nedostaju mi splavovi"

Legendarni Erol Zimerman se vratio u Glory, pa za Telegraf otkrio: "Dolazim u Srbiju, nedostaju mi splavovi"

Telegraf pre 28 dana
Legendarni Erol Zimerman se vratio u Glory! Posle dugo godina, ponovo ćemo ga gledati na najvećoj svetskoj pozornici, pošto će nastupiti na velikom Glory Collision 8 događaju u Arnemu! Zimerman će se boriti protiv Aleksa Simona, a uoči meča, legendarni… »
Srbin mu slomio nos, a sad mora ponovo da se bori s njim: Turčin prognozirao meč, pa pričao o ćevapima

Srbin mu slomio nos, a sad mora ponovo da se bori s njim: Turčin prognozirao meč, pa pričao o ćevapima

Telegraf pre 28 dana
Ove subote Arnem će ugostiti sam krem svetske kik-boks scene, s obzirom na to da će u pomenutom holandskom gradu biti održan veliki Glory Collision 8! Očekuje nas 14 odličnih mečeva, a jedan od interesantnijih, biće svakako duel Miloša Cvjetićanina i… »
Miloš Cvjetićanin se bori na GLORY Collision 8: Sve informacije

Miloš Cvjetićanin se bori na GLORY Collision 8: Sve informacije

Sport klub pre 28 dana
Profesionalni srpski kik-bokser Miloš Cvjetićanin u subotu će nastupiti u verovatno najvećem događaju godine u ovom borilačkom sportu. Priredba “Glory Collision 8” zakazana je za subotu uveče na stadionu Vitesea u holandskom Arnhemu. Cvjetićanin će… »
Srbin je jedan od najboljih MMA trenera na svetu: Radio s Topurijom i Merabom, sad za Telegraf otkrio svoj put

Srbin je jedan od najboljih MMA trenera na svetu: Radio s Topurijom i Merabom, sad za Telegraf otkrio svoj put

Telegraf pre 28 dana
Ove subote, holandski Arnem ugostiće sam krem svetske kik-boks scene, pošto će u pomenutom gradu biti održan veliki Glory Collision 8, možda i najveći događaj u ovoj godini! Očekuju nas dva turnira, kao i novi mečevi Antonija Plazibata, Miloša… »
Poluteškaški turnir kao "šlag na tortu": Cvjetićanin pred velikim izazovom, evo o čemu je reč

Poluteškaški turnir kao "šlag na tortu": Cvjetićanin pred velikim izazovom, evo o čemu je reč

Telegraf pre 28 dana
Jedan od najboljih srpskih kik-boksera, Miloš Cvjetićanin će se ponovo naći u ringu! Ovog puta, Miloš će nastupiti na velikom Glory Collision 8 događaju koji se održava u Arnemu, i to u prilično interesantnom formatu. Reč je o mini-tuniru u poluteškoj… »
Srbin ga već brutalno prebio: Ko je Džem Kaseres, naredni protivnik Miloša Cvjetićanina?

Srbin ga već brutalno prebio: Ko je Džem Kaseres, naredni protivnik Miloša Cvjetićanina?

Telegraf pre 28 dana
Pred nama je još jedan Glory spektakl! u holandskom gradu Arnemu biće održan veliki Glory Collision 8 događaj, a i te kako ćemo imati šta da vidimo! U centru pažnje ovdašnje javnosti, svakako će biti novi meč Miloša Cvjetićanina, koji će ovog puta… »
Sve o Glory Collision 8: Miloš Cvjetićanin u novom turniru, veliki povratak Plazibata

Sve o Glory Collision 8: Miloš Cvjetićanin u novom turniru, veliki povratak Plazibata

Telegraf pre 28 dana
Ljubitelji borilačkih sportova ove subote moći će da uživaju u pravom kik-boks spektaklu za kraj godine, pošto će u Arnemu, na stadionu Vitesea, biti održan veliki Glory Collision 8 događaj! Ovaj događaj biće verovatno i najveći u ovoj godini za njjaču… »
Evo gde možete da pratite uživo prenos Glory Collision 8 događaja i novi meč Miloša Cvjetićanina

Evo gde možete da pratite uživo prenos Glory Collision 8 događaja i novi meč Miloša Cvjetićanina

Telegraf pre 28 dana
Ove subote očekuje nas najveći kik-boks događaj u ovoj godini! U holandskom Arnemu, održava se veliki Glory Collision 8 događaj, a na njemu će i Srbija imati svog predstavnika! Jedan od najboljih srpskih boraca, Miloš Cvjetićanin, nastupiće i na ovom… »

Vesti dana »