Povezane vesti
„Ostao je u našem stanu, a ja sam sa decom i kučetom otišla“: Voditeljka Slagalice ovako je pričala o razvodu
Nova pre 16 sati
Voditeljka Marija Veljković razvela se pre tri godine nakon više od decenije braka sa Milanom Milovanovićem. Marija Veljković je nakon razvoda dala intervju za Hello magazin i otkrila kako su izgledali dani kada se rastajala sa mužem. „Kada se udate… »
"Ostao je u našem stanu, a ja sam sa decom i kučetom otišla..." Ispovest voditeljke Marije Veljković nakon kraha braka
Kurir pre 19 sati
Voditeljka Marija Veljković razvela se pre dve godine nakon više od decenije braka sa Milanom Milovanovićem, a sada je prvi put otvoreno govorila za domaće medije o ovoj temi. - Kada se udate, mislite da je to zauvek. Nema druge opcije. Ipak, život nas… »
"Izašla sam sa troje dece iz stana, a on je ostao" Voditeljka nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno!
Alo pre 19 sati
Navela je da za krah njenog braka nije kriva treća osoba. Voditeljka Marija Veljković razvela se pre dve godine nakon više od decenije braka sa Milanom Milovanovićem, a sada je prvi put otvoreno govorila za domaće medije o ovoj temi. - Kada se udate… »
Vesti dana »
Najmanje dvoje mrtvih na Univerzitetu Braun! Opsadno stanje u Americi, policija traga za napadačem: Osam osoba u kritičnom stanju (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Nobelovac Džozef Stiglic u Beogradu primio nagradu IFDT: Evo šta kaže za studentske proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Trampova bezbednosna strategija naglo menja kurs prema Kini: Zašto baš sada?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Najmanje dvoje poginulo i osmoro ranjeno u pucnjavi na univerzitetu Braun u SAD
Beta pre 3 satajoš 1 povezana