Povezane vesti

"Koliko je on zaslužan, ja sam 10 puta više" Prvo oglašavanje supruge Miroslava Ilića: Otkrila sve o njihovom braku dugom 55…

"Koliko je on zaslužan, ja sam 10 puta više" Prvo oglašavanje supruge Miroslava Ilića: Otkrila sve o njihovom braku dugom 55…

Kurir pre 21 sat
Gordana i Miroslav Ilić su u braku 55 godina. Supruga folk legende gotovo se nije oglašavala u medijima, ali je sada na njegovom koncertu u Sava centru to prekršila. Ona je ponosno govorila o njihovom odnosu i višedecenijskom braku. - Izdvaja ga velika… »
Da nije bilo supruge Goce, ne bi bilo ni najvećeg hita Miroslava Ilića. Zbog nje je ova pesma ugledala svetlost dana.

Da nije bilo supruge Goce, ne bi bilo ni najvećeg hita Miroslava Ilića. Zbog nje je ova pesma ugledala svetlost dana.

Alo pre 24 sata
Gordana Ilić zaslužna za hit Miroslava. Miroslav Ilić je nedavno održao koncert u centru "Sava", a kao podrška u prvom redu sedele su njegova supruga Gordana i ćerka Marija. Gordana je imala samo reči hvale za svog supruga, ali je i otkrila da je za… »
"Reći ću vam kakav je čovek Miroslav Ilić" Gordana rešila da o suprugu kaže ono o čemu je ćutala decenijama, pevač nije ni…

"Reći ću vam kakav je čovek Miroslav Ilić" Gordana rešila da o suprugu kaže ono o čemu je ćutala decenijama, pevač nije ni…

Alo pre 1 dan
Gordana Ilić prvi put pričala o braku sa pevačem. Gordana i Miroslav Ilić su pola veka u braku, a gotovo da do sada nije postojao intervju supruge pevača u kome ona govori o njihovom odnosu. Ipak, Goca je napravila pravi presedan pred koncert koji je… »

Vesti dana »