Povezane vesti
Ocokoljić posle pobede u Železniku: Do srede svašta može da se desi
Kurir pre 1 dan
Pobednički niz Partizana pod vođstvom privremenog trenera Mirka Ocokoljića nastavljen je i u Železniku. Partizan je savladao FMP u okviru 10. kola ABA lige i tako nastavio borbu za prvo mesto u grupi A. Bila je to četvrta utakmica i četvrta pobeda… »
Ocokoljić: "Do srede svašta može da se desi" VIDEO
B92 pre 1 dan
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić izneo je utiske posle trijumfa u Železniku protiv FMP-a. Crno-beli pobedili su FMP u desetom kolu ABA lige rezultatom 91:79. "Zadovoljan sam pobedom i prikazanom igrom. Odigrali smo sasvim korektno od početka… »
Šta je sa Kalatesom? Ocokoljić otkrio i dodatne kadrovske probleme
Sportske.net pre 17 sati
Posle četvrte uzastopne pobede Partizana pod njegovim vođstvom, trener Mirko Ocokoljić je večeras na pres konferenciji izneo svoje utiske posle pobede nad FMP-om u Železniku (91:79). ''Zadovoljan sam pobedom i prikazanom igrom. Mislim da smo igrali… »
Partizan enigma i za FMP: Milton i Vašington nosili crno-bele do nove pobede!
Hot sport pre 17 sati
Partizan nastavlja sa pobedama! U okviru 10. kola ABA Lige grupe A, sastali su se FMP i Partizan. Crno-beli tom prilikom upisali su novu pobedu rezultatom 91:79. FMP: Barna – Odžijako – Skot – Stanojević – Stefanović PARTIZAN: Braun – Fernando –… »
Ocokoljić nakon trijumfa: „Prezadovoljan sam, ali ne znam kako ćemo izgledati protiv Virtusa!“
Hot sport pre 16 sati
Novi trijumf za crno-bele u regionalnom takmičenju Partizan je posle trijumfa nad FMP-om 91:79 produžio pobedničku seriju, a trener Mirko Ocokoljić poručio je da pred duel sa Virtusom nema prognoza jer „do srede svašta može da se desi“. – Zadovoljan sam… »
Ocokoljić zagonetan nakon pobede nad FMP-om: „Svašta može da se dogodi do srede“
Nova pre 16 sati
Košarkaši Partizana savladali su FMP 91:79 i nastavili niz pobeda, a trener crno-belih (bar još uvek) Mirko Ocokoljić je nakon utakmice izneo utiske. „Zadovoljan sam pobedom i prikazanom igrom. Izgledali smo 40 minuta korektno i podigli nivo… »
TVITOVI - Ko u Partizanu ''radi sve'', a ko ''džabalebari''?
Sportske.net pre 17 sati
Prebrodio je Partizan veliki šok posle ostavke Željka Obradovića, a njegov (privremeni?) naslednik na klupi crno-belih Mirko Ocokoljić je sa Partizanom vezao četiri pobede, po dve u AdmiralBet ABA ligi i u Evroligi. Najnoviji trijumf crno-beli su… »
Partizan u ponedeljak dobija novog trenera? Crno-bele u duplom kolu Evrolige vodi novi stručnjak
Kurir pre 17 sati
Košarkaški klub Partizan obavestio je tokom dana medije da će im se u ponedeljak obratiti predsednik kluba Ostoja Mijailović i sportski direktor Žarko Paspalj. Po svemu sudeći, njih dvojica neće biti jedini govornici. Partizan posle odlaska Željka… »
Ocokoljića pitali o Virtusu posle FMP-a, odgovorio je zagonetno uz osmeh: "Svašta može da se desi do srede..."
Telegraf pre 17 sati
Košarkaši Partizana savladali su FMP na gostovanju u Železniku sa 91:79, a posle meča je vd trenera Mirko Ocokoljić istakao da je zadovoljan trijumfom i zalaganjem svojih igrača. - Zadovoljan sam pobedom i prikazanom igrom, mislim da smo 40 minuta igrali… »
(Poluvreme) Neizvesna utakmica: FMP vodi protiv Partizana!
Hot sport pre 18 sati
Poluvreme 44:39! U okviru 10. kola ABA Lige grupe A, sastali su se FMP i Partizan. Nakon nekoliko vezanih pobeda u oba takmičenja, crno-beli žele da dođu do još jednog trijumfa. FMP: Barna – Odžijako – Skot – Stanojević – Stefanović PARTIZAN: Braun –… »
Ovo nije moglo da se vidi kod Željka Obradovića: Bonga uzeo tablu, pa počeo da crta saigraču
Telegraf pre 18 sati
Košarkaši Partizana odigrali su relativno slabo prvo poluvreme protiv FMP-a u Železniku i na velikom odmoru su imali minus od pet poena (44:39), a tokom druge četvrtine imali smo priliku da vidimo i veoma interesantan detalj na klupi crno-belih. Naime… »
„Koji je kriterijum“? Partizan nije mogao da ćuti, crno-beli se oglasili zbog visokih ceni karata!
Hot sport pre 22 sata
Cene neujednačene! Partizan će narednog vikenda odigrati poslednju utakmicu u 2024. godini, a rival crno-belima biće IMT, u meču koji će se igrati u Loznici. Ipak, uoči tog duela pažnju javnosti privukli su neuobičajeni uslovi za navijače, pre svega zbog… »
U Partizanu ogorčeni: Nekome karte 700, nekome 3000 – kriterijum?
Sport klub pre 22 sata
Fudbalski klub Partizan oglasio se na društvenim mrežama uoči gostovanja ekipi IMT u poslednjem kolu jesenjeg dela domaćeg prvenstva. Razlog zbog čega su se iz Humske reagovali su izuzetno visoke cene karata koje je IMT odredio za predstojeću utakmicu… »
Sve gori nakon objave Partizana! Crno-beli zapalili javnost prozivkom na Tviteru - na koga su mislili konkrentno?
Kurir pre 22 sata
Fudbaleri Partizana u poslednjem meču jesenjeg dela Superlige Srbije gostuju IMT-u, u subotu od 18.00. Crno-beli su reagovali posle visoke cene karata za utakmicu crno-belih protiv IMT, koji se igra na stadionu Lagator u Loznici. Organizator utakmice je… »
Partizan podigao glas zbog cene karata za svoj meč sa IMT-om: Nekome je 700, a nekome...
Euronews pre 22 sata
Fudbaleri Partizana, pre odlaska na zimski odmor, imaju da odigraju još jednu utakmicu Mozzart Bet Superlige Srbije i to protiv IMT-a, 20. decembra u Loznici (18.00, TV Arena sport), a uprava kluba iz Humske 1 ne može da veruje koliko je visoka cena… »
FK Partizan se oglasio zbog skupih karata u Loznici: "Nekome cena 700, nekome 3.000, koji li je kriterijum?"
Mondo pre 22 sata
FK Partizan oglasio se o svom gostovanju IMT-u u Loznici (subotu 20. decembar, 18 časova) i pitao domaćina kako je odredio cenu ulaznice od 3.000 dinara. "Nekome je cena karte 700, a nekome 3000. Koji li je kriterijum?", pitao je FK Partizan, uz… »
Neverovatne cene karata za duel IMT - Partizan
B92 pre 22 sata
Fudbalski klub Partizan reagovao je posle visoke cene karata za utakmicu crno-belih protiv IMT, koji se igra na stadionu Lagator u Loznici. Organizator utakmice je odredio neverovatne cene ulaznica za ovaj meč poslednjeg kola u jesenjem delu šampionata… »
Partizan se oglasio zbog paprenih cena ulaznica za meč sa IMT: Koji li je kriterijum?
Telegraf pre 22 sata
Narednog vikenda Partizan igra poslednji meč u kalendarskoj godini I to u Loznici, gde će gostovati ekipi IMT, ali će navijače crno-belih dočekati pomalo specifični uslovi, da ne kažemo papreno skupe ulaznice ukoliko požele da pruže podršku svojim… »
Vesti dana »
Optužni predlog za slučaj Generalštab: Ko je Nikola Selaković
BBC News pre 45 minutajoš 55 povezanih
Dejan Vuk Stanković: "Obrazovni sistem u Srbiji je zbog blokada prošao kroz jednu od najvećih kriza u novijoj srpskoj istoriji" (video)
Blic pre 49 minutajoš 34 povezane
Biciklista iz Knjaževca priveden u policiju zbog vožnje pod uticajem marihuane
Nova pre 1 satjoš 41 povezana