Povezane vesti
Zvezdina „filijala“ bolja od Megine
Sport klub pre 27 dana
Košarkaši BKK Radnički u poslednjem meču 11. kola prvenstva Srbije kao gosti pobedili su OKK Beograd rezultatom 82:75. Klub koji je pod patronatom Crvene zvezde je upisao treći uzastopni trijumfa i sa učinkom 8-3 na deobi ruge pozicije na tabeli KLS, dok… »
„Pomislio sam – eto, pobedili su“: Batler komentarisao večiti derbi i šut za izjednačenje!
Hot sport pre 27 dana
Priznao da je bio emotivno iscrpljen! Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da slave u prvom „večitom derbiju“ ove sezone, ali se pozitivno istakao Džered Batler, najnovija akvizicija kluba sa Malog Kalemegdana. Amerikanac je već drugi meč zaredom bio… »
"Pomislio sam da je Partizan dobio, a onda mi je Kalinić dodao loptu": Batler progovorio o promašaju u derbiju
Mondo pre 28 dana
Crvena zvezda izgubila je od Partizana u evroligaškom derbiju (79:76). Ispustila je prednost od 16 poena (60:44), a šut za produžetak promašio je Džared Batler. Šta se tačno dogodilo u tom poslednjem napadu otkrio je upravo američki košarkaš i to posle… »
"Kalinić me je izbacio iz ravnoteže..." Džered Batler otvorio dušu: "Već sam bio emotivno iscrpljen, a onda..."
Kurir pre 28 dana
Prvi ovosezonski evroligaški večiti derbi i dalje je tema u medijima. Partizan je posle nestvarnog preokreta srušio Crvenu zvezdu (79:76), a jedan od tragičara bio je Džered Batler koji je promašio poslednji šut tima sa Malog Kalemegdana. Sada se Batler… »
Šta se desilo u finišu derbija: „A onda mi je Kalinić dodao loptu...“
Sputnik pre 28 dana
Crvena zvezda je u nedelju uveče pobedila subotički Spartak u meču ABA lige, a Džared Batler je posle duela u dvorani "Aleksandar Nikolić" premotavao film iz večitog derbija. Amerikanac je imao šut za produžetak protiv Partizana, međutim ne samo da nije… »
Batler o poslednjem šutu protiv Partizana: Kalinić me iznenadio, bio sam iscrpljen
RTS pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler rekao je da nije bio spreman za poslednji šut na meču protiv Partizana u Evroligi usled iscrpljenosti. Partizan je na domaćem terenu posle preokreta savladao Zvezdu, a šut za produžetak promašio je upravo Batler, koji… »
Oglasio se Zvezdin tragičar! Digao ruke od svega, otišao u aut, promašio šut za pobedu, pa sada našao opravdanje
Večernje novosti pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler rekao je da nije bio spreman za poslednji šut na meču protiv Partizana u Evroligi usled iscrpljenosti, bar tako on tvrdi. FOTO: N. Skenderija Podsećanja radi, Partizan je na domaćem terenu posle preokreta savladao… »
Batler: "Iskreno, šut koji je Kalinić imao..."
B92 pre 28 dana
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler osvrnuo se na poslednji napad svog tima u meču protiv Partizana. Batler je imao šut za produžetak, ali je promašio, nakon što mu je Nikola Kalinić iznenada bacio loptu. "U tom poslednjem trenutku, emocije su me… »
Zvezda nije dozvolila peti poraz u nizu protiv tima sa severa Srbije
Danas pre 28 dana
Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu pobedili Spartak sa 93:77 (23:26, 24:19, 27:17, 19:15) u meču 10. kola Grupe B ABA lige. Spartak je odmah poveo sa 8:0 i bili su u prednosti do pred sam kraj prvog poluvremena. Tada je Zvezda prvi put došla u… »
Batler objasio šta se desilo u poslednjem napadu u derbiju (VIDEO)
Danas pre 28 dana
Crvena zvezda je savladala u ABA ligi na svom terenu Spartak sa 93:77, a najefikasniji na meču je Džared Batler. Protiv Partizana je imao 20 poena, a Spartaku je ubacio 18. Posle derbija Batler nije pričao, ali sada jeste i rekao je šta se desilo u toku… »
Vesti dana »
Bez struje više od 6.000 domaćinstava, premijer Macut obilazi ugrožena područja
RTS pre 8 minutajoš 53 povezane
Neverovatan duel u Melburnu: Dušan Lajović od dobijenog stigao do izgubljenog meča, ali na kraju je ipak slavio
Danas pre 34 minutajoš 25 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Nova pre 29 minutajoš 13 povezanih