Povezane vesti
„Pomislio sam – eto, pobedili su“: Batler komentarisao večiti derbi i šut za izjednačenje!
Hot sport pre 5 sati
Priznao da je bio emotivno iscrpljen! Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da slave u prvom „večitom derbiju“ ove sezone, ali se pozitivno istakao Džered Batler, najnovija akvizicija kluba sa Malog Kalemegdana. Amerikanac je već drugi meč zaredom bio… »
"Pomislio sam da je Partizan dobio, a onda mi je Kalinić dodao loptu": Batler progovorio o promašaju u derbiju
Mondo pre 5 sati
Crvena zvezda izgubila je od Partizana u evroligaškom derbiju (79:76). Ispustila je prednost od 16 poena (60:44), a šut za produžetak promašio je Džared Batler. Šta se tačno dogodilo u tom poslednjem napadu otkrio je upravo američki košarkaš i to posle… »
"Kalinić me je izbacio iz ravnoteže..." Džered Batler otvorio dušu: "Već sam bio emotivno iscrpljen, a onda..."
Kurir pre 6 sati
Prvi ovosezonski evroligaški večiti derbi i dalje je tema u medijima. Partizan je posle nestvarnog preokreta srušio Crvenu zvezdu (79:76), a jedan od tragičara bio je Džered Batler koji je promašio poslednji šut tima sa Malog Kalemegdana. Sada se Batler… »
Šta se desilo u finišu derbija: „A onda mi je Kalinić dodao loptu...“
Sputnik pre 6 sati
Crvena zvezda je u nedelju uveče pobedila subotički Spartak u meču ABA lige, a Džared Batler je posle duela u dvorani "Aleksandar Nikolić" premotavao film iz večitog derbija. Amerikanac je imao šut za produžetak protiv Partizana, međutim ne samo da nije… »
Batler o poslednjem šutu protiv Partizana: Kalinić me iznenadio, bio sam iscrpljen
RTS pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler rekao je da nije bio spreman za poslednji šut na meču protiv Partizana u Evroligi usled iscrpljenosti. Partizan je na domaćem terenu posle preokreta savladao Zvezdu, a šut za produžetak promašio je upravo Batler, koji… »
Oglasio se Zvezdin tragičar! Digao ruke od svega, otišao u aut, promašio šut za pobedu, pa sada našao opravdanje
Večernje novosti pre 7 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler rekao je da nije bio spreman za poslednji šut na meču protiv Partizana u Evroligi usled iscrpljenosti, bar tako on tvrdi. FOTO: N. Skenderija Podsećanja radi, Partizan je na domaćem terenu posle preokreta savladao… »
Batler: "Iskreno, šut koji je Kalinić imao..."
B92 pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler osvrnuo se na poslednji napad svog tima u meču protiv Partizana. Batler je imao šut za produžetak, ali je promašio, nakon što mu je Nikola Kalinić iznenada bacio loptu. "U tom poslednjem trenutku, emocije su me… »
Zvezda nije dozvolila peti poraz u nizu protiv tima sa severa Srbije
Danas pre 16 sati
Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu pobedili Spartak sa 93:77 (23:26, 24:19, 27:17, 19:15) u meču 10. kola Grupe B ABA lige. Spartak je odmah poveo sa 8:0 i bili su u prednosti do pred sam kraj prvog poluvremena. Tada je Zvezda prvi put došla u… »
Batler objasio šta se desilo u poslednjem napadu u derbiju (VIDEO)
Danas pre 18 sati
Crvena zvezda je savladala u ABA ligi na svom terenu Spartak sa 93:77, a najefikasniji na meču je Džared Batler. Protiv Partizana je imao 20 poena, a Spartaku je ubacio 18. Posle derbija Batler nije pričao, ali sada jeste i rekao je šta se desilo u toku… »
Vesti dana »
Srđan Milivojević: Porazna činjenica da Selaković nije smenjen posle optužnice TOK-a
Danas pre 35 minutajoš 55 povezanih
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 20 minutajoš 34 povezane
Biciklista iz Knjaževca priveden u policiju zbog vožnje pod uticajem marihuane
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Završeni američko-ukrajinski razgovori Umerov: Konstruktivni pregovori; Rojters: Glavni spor oko pitanja teritorija
Večernje novosti pre 5 minutajoš 56 povezanih
Sutra pre podne mraz i oblačno, posle podne razvedravanje
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih