Повезане вести
"Надам се да господин негде горе седи, ужива и гледа нас" Марија Шерифовић емотивно о Шабану Шаулићу, певачева удовица је грли…
Блиц 15.12.2025
Марија се присетила тренутка када ју је Шабан питао да му буде гост Певачица је истакла да се није родио певач попут њега Певачица Марија Шерифовић била је главни иницијатор за организацију концерта у част краља народне музике… »
Певач први пут наступао са Шабаном Шаулићем, имао је само 10 година: "Он је био мој једини музички узор, тада ми се остварио…
Блиц 15.12.2025
Ханџић је емотивно истакао своје сећање на први наступ са Шабаном са десет година. Певач каже да је Шабан био његов највећи узор. Нермин Ханџић, млади певач и победник “Звезда Гранда” један је од певача који ће наступити на… »
"Марија Шерифовић је послала поруку и пристали смо" Илда и Гордана откриле велике планове породице Шаулић, дотакле се и Есме…
Блиц 15.12.2025
Шабан Шаулић био је познат по подршци младим талентима и несебичном дељењу знања. Илда Шаулић изразила је понос што је ћерка Шабана Шаулића. Удовица Шабана Шаулића, Гордана Шаулић, са дубоком емоцијом се присетила краља… »
Ово је један од најемотивнијих дана за моју породицу: Основана фондација у част Шабана Шаулића, Гоца једва задржала сузе
Стори 15.12.2025
Дан који носи снажну емоцију, сећање и наду данас је обележио породицу Шаулић и све поштоваоце лика и дела краља народне музике. Фондација "Шабан Шаулић", основана под покровитељством његове породице, званично је започела са… »
Марија Шерифовић Много сам постигла за ове 22 године, али на ово сам најпоноснија
Хелло 15.12.2025
Фондација “Шабан Шаулић”, основана под покровитељством породице “краља народне музике”, данас је почела са радом. Фондација има за циљ да помогне у афирмацији младим талентима који желе да се докажу у свету музике. - Ово је… »
Он је најмлађи певач који ће наступити на концерту посвећеном Шабану Шаулићу! С њим сам певао још као дете
Курир 15.12.2025
Нермин Ханџић, млади певач и победник “ Звезда Гранда” један је од певача који ће наступити на хуманитарном концерту који ће бити одржан у Сава центру 17. фербруара у част Шабана Шаулића. На конференцији за медије истакао је да… »
Шабан је мој једини узор: Он је најмлађи певач који ће наступити на хуманитарном концерту посвећеном Шабану Шаулићу (фото)…
Вечерње новости 15.12.2025
МЛАДИ певач и победник "Звезда Гранда" Нермин Ханџић, један је од извођача који ће наступити на хуманитарном концерту који ће бити одржан у Сава центру 17. фербруара у част Шабана Шаулића. ФОТО: Новости Истакао је да му посебна… »
Верујемо у љубав: Хуманитарна фондација “Шабан Шаулић” помагаће младим талентима, следи и велики концерт (фото)
Вечерње новости 15.12.2025
ОСНОВАНА је хуманитарна фондација “Шабан Шаулић” која ће помаганти младим талентима из света музике. ФОТО: Новости ЧЛАНОВИ породице и пријатељи покојног краља народне музике Шабана Шаулића, Гордана и Илда, Марија Шерифовић… »
"Отац и Ташке би ме нарибали": Нермин признао да ли га је популарност променила, споменуо и девојку
Мондо 15.12.2025
Нермин Ханџић један је од певача који ће се појавити на сцени Сава центра 17. фебруара на концерту који ће бити посвећен Шабану Шаулићу. То је најављено на конференцији за медије која је организована поводом оснивања фондације… »
Основана фондација “Шабан Шаулић” која ће помагати младим талентима, најављен и велики хуманитарни концерт
Нова 15.12.2025
Данас је у Београду одржана конференција за медије на којој су говорили чланови породице и пријатељи покојног краља народне музике Шабана Шаулића. Основана је фондација “ Шабан Шаулић” која ће помаганти младим талентима из… »
Основана фондација "Шабан Шаулић"! Помоћ иде младим талентима, најављен и велики хуманитарни концерт: Гоца Шаулић се обратила…
Курир 15.12.2025
Основана је фондација “Шабан Шаулић” која ће помаганти младим талентима из света музике, а на конференцији за медије било је речи и о великом хуманитарном концерту “Верујем у љубав” који ће бити одржан 17. фебруара у Плавој… »
Сада је и званично: Основана фондација Шабан Шаулић, Марија и Пријовичка прве приступиле
Свет & Скандал 15.12.2025
Основана фондација “Шабан Шаулић” која ће помагати младим талентима, најављен и велики хуманитарни концерт. Данас је у Београду одржана конференција за медије на којој су говорили чланови породице и пријатељи покојног краља… »
"Отац би ме нарибао када би чуо да ме је популарност понела" Нермин Ханџић признаје да је остао исти, а открио је и да ли је…
Курир 15.12.2025
Нермин Ханџић један је од певача који ће се појавити на сцени Сава центра 17. фебруара на концерту који ће бити посвећен Шабану Шаулићу. То је најављено на конференцији за медије која је организована поводом оснивања фондације… »
Основана фондација "Шабан Шаулић" за све младе музичаре: "Трудимо се да сачувамо успомену"
Б92 15.12.2025
Основана је фондација "Шабан Шаулић" која ће имати за циљ да помаже младим талентима из света музике. На конференцији која је одржана данас, саопштено је да ће 17. фебруара бити одржан и хуманитарни концерт "Верујем у љубав", у… »
(Фото) Александра Пријовић у елегантном црном оделу, четири месеца након порођаја показала савршену линију - на конференцију…
Блиц 15.12.2025
Фондација ће организовати први хуманитарни концерт 'Верујем у љубав', на којем ће певати велике звезде. Организована је конференција за медије поводом Фондације и концерта 'Верујем у љубав'. Породица Шаулић организује… »
Александра Пријовић на ивици суза: "Треперим сва, суздржавам се колико могу", присетила се Шабана Шаулића: "Подржавао ме је…
Блиц 15.12.2025
Марија Шерифовић иницирала је организацију концерта, а Александра јој се захвалила. Прија је умало заплакала док је причала о сећању на Шабана. Александра Пријовић појавила се данас на конференцији поводом хуманитарног концерта… »
Прија и Марија Шерифовић поделиле анегдоте са Шабаном: Једној купио парфем, друга ишла у ВЦ да се умије због питања
Мондо 15.12.2025
Породица Шабана Шаулића данас је најавила оснивање фондације која ће носити његово име, али и први хуманитарни концерт под називом "Верујем у љубав". На концерту ће наступити седам извођача који ће изводити његове хитове, а… »
"Не може то свако": Гоца и Илда нам откриле да ли је неко од колега одбио да дође на концерт у Шабанову част
Мондо 15.12.2025
Породица Шабана Шаулића, удовица Гоца и ћерке Санела и Илда, појавиле су се данас на конференцији за новинаре како би најавиле оснивање фондације која ће носити име легендарног певача, али и први хуманитарни концерт који ће бити… »
Александра Пријовић о првом сусрету са Шабаном Шаулићем: Певачица проговорила о легенди народне музике "То чувам и дан…
Курир 15.12.2025
Данас је у Београду одржана конференција за медије на којој су говорили чланови породице и пријатељи покојног краља народне музике Шабана Шаулића. Основана је фондација “Шабан Шаулић” која ће помаганти младим талентима из света… »
Илда и Гоца основале Фондацију "Шабан Шаулић", на конференцију дошле с Маријом, Александром и овим мушкарцем
Телеграф 15.12.2025
Данас, 15. децембра, после поднева у Београду је одржана конференција за медије на којој су говорили чланови породице и пријатељи покојног краља народне музике Шабана Шаулића. Основана је фондација "Шабан Шаулић" која ће… »
"Имала сам само 14 година кад сам упознала Шабана": Основана фондација у његову част, Пријина исповест слама срца
Мондо 15.12.2025
Пре шест година напустио нас је краљ народне музике, певач Шабан Шаулић, а данас је његова породица, заједно с колегама певача чији се хитови и дан данас слушају, најавила оснивање фондације која ће носити његово име. Међу… »
Вести дана »
Ово је робот Лука који је поздравио председника Вучића: висок је 170 цм и има посебно занимање - погледајте шта је изумела кинеска компанија
Курир пре 37 минутајош 15 повезаних
Почео упис деце у вртиће: пријаве електронски у 33 града и општине широм Србије
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 15 повезаних