Povezane vesti

Pevač prvi put nastupao sa Šabanom Šaulićem, imao je samo 10 godina: "On je bio moj jedini muzički uzor, tada mi se ostvario…

Pevač prvi put nastupao sa Šabanom Šaulićem, imao je samo 10 godina: "On je bio moj jedini muzički uzor, tada mi se ostvario…

Blic pre 46 minuta
Handžić je emotivno istakao svoje sećanje na prvi nastup sa Šabanom sa deset godina. Pevač kaže da je Šaban bio njegov najveći uzor. Nermin Handžić, mladi pevač i pobednik “Zvezda Granda” jedan je od pevača koji će nastupiti na humanitarnom koncertu koji… »
Marija Šerifović Mnogo sam postigla za ove 22 godine, ali na ovo sam najponosnija

Marija Šerifović Mnogo sam postigla za ove 22 godine, ali na ovo sam najponosnija

Hello pre 31 minuta
Fondacija “Šaban Šaulić”, osnovana pod pokroviteljstvom porodice “kralja narodne muzike”, danas je počela sa radom. Fondacija ima za cilj da pomogne u afirmaciji mladim talentima koji žele da se dokažu u svetu muzike. - Ovo je jedan od najznačajnijih… »
On je najmlađi pevač koji će nastupiti na koncertu posvećenom Šabanu Šauliću! S njim sam pevao još kao dete

On je najmlađi pevač koji će nastupiti na koncertu posvećenom Šabanu Šauliću! S njim sam pevao još kao dete

Kurir pre 15 minuta
Nermin Handžić, mladi pevač i pobednik “ Zvezda Granda” jedan je od pevača koji će nastupiti na humanitarnom koncertu koji će biti održan u Sava centru 17. ferbruara u čast Šabana Šaulića. Na konferenciji za medije istakao je da mu posebnu čast što će… »
Šaban je moj jedini uzor: On je najmlađi pevač koji će nastupiti na humanitarnom koncertu posvećenom Šabanu Šauliću (foto)…

Šaban je moj jedini uzor: On je najmlađi pevač koji će nastupiti na humanitarnom koncertu posvećenom Šabanu Šauliću (foto)…

Večernje novosti pre 30 minuta
MLADI pevač i pobednik "Zvezda Granda" Nermin Handžić, jedan je od izvođača koji će nastupiti na humanitarnom koncertu koji će biti održan u Sava centru 17. ferbruara u čast Šabana Šaulića. FOTO: Novosti Istakao je da mu posebna čast što će nastupiti sa… »
Verujemo u ljubav: Humanitarna fondacija “Šaban Šaulić” pomagaće mladim talentima, sledi i veliki koncert (foto)

Verujemo u ljubav: Humanitarna fondacija “Šaban Šaulić” pomagaće mladim talentima, sledi i veliki koncert (foto)

Večernje novosti pre 30 minuta
OSNOVANA je humanitarna fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomaganti mladim talentima iz sveta muzike. FOTO: Novosti ČLANOVI porodice i prijatelji pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana i Ilda, Marija Šerifović, Aleksandra Prijović i… »
"Otac i Taške bi me naribali": Nermin priznao da li ga je popularnost promenila, spomenuo i devojku

"Otac i Taške bi me naribali": Nermin priznao da li ga je popularnost promenila, spomenuo i devojku

Mondo pre 1 sat
Nermin Handžić jedan je od pevača koji će se pojaviti na sceni Sava centra 17. februara na koncertu koji će biti posvećen Šabanu Šauliću. To je najavljeno na konferenciji za medije koja je organizovana povodom osnivanja fondacije "Šaban Šaulić" koja će… »
Osnovana fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomagati mladim talentima, najavljen i veliki humanitarni koncert

Osnovana fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomagati mladim talentima, najavljen i veliki humanitarni koncert

Nova pre 2 sata
Danas je u Beogradu održana konferencija za medije na kojoj su govorili članovi porodice i prijatelji pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Osnovana je fondacija “ Šaban Šaulić” koja će pomaganti mladim talentima iz sveta muzike, a na… »
"Marija Šerifović je poslala poruku i pristali smo" Ilda i Gordana otkrile velike planove porodice Šaulić, dotakle se i Esme…

"Marija Šerifović je poslala poruku i pristali smo" Ilda i Gordana otkrile velike planove porodice Šaulić, dotakle se i Esme…

Blic pre 3 sata
Šaban Šaulić bio je poznat po podršci mladim talentima i nesebičnom deljenju znanja. Ilda Šaulić izrazila je ponos što je ćerka Šabana Šaulića. Udovica Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, sa dubokom emocijom se prisetila kralja narodne muzike, te se dotakla… »
Osnovana fondacija "Šaban Šaulić"! Pomoć ide mladim talentima, najavljen i veliki humanitarni koncert: Goca Šaulić se obratila…

Osnovana fondacija "Šaban Šaulić"! Pomoć ide mladim talentima, najavljen i veliki humanitarni koncert: Goca Šaulić se obratila…

Kurir pre 3 sata
Osnovana je fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomaganti mladim talentima iz sveta muzike, a na konferenciji za medije bilo je reči i o velikom humanitarnom koncertu “Verujem u ljubav” koji će biti održan 17. februara u Plavoj dvorani Sava centra… »
Sada je i zvanično: Osnovana fondacija Šaban Šaulić, Marija i Prijovička prve pristupile

Sada je i zvanično: Osnovana fondacija Šaban Šaulić, Marija i Prijovička prve pristupile

Svet & Skandal pre 3 sata
Osnovana fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomagati mladim talentima, najavljen i veliki humanitarni koncert. Danas je u Beogradu održana konferencija za medije na kojoj su govorili članovi porodice i prijatelji pokojnog kralja narodne muzike Šabana… »
"Otac bi me naribao kada bi čuo da me je popularnost ponela" Nermin Handžić priznaje da je ostao isti, a otkrio je i da li je…

"Otac bi me naribao kada bi čuo da me je popularnost ponela" Nermin Handžić priznaje da je ostao isti, a otkrio je i da li je…

Kurir pre 2 sata
Nermin Handžić jedan je od pevača koji će se pojaviti na sceni Sava centra 17. februara na koncertu koji će biti posvećen Šabanu Šauliću. To je najavljeno na konferenciji za medije koja je organizovana povodom osnivanja fondacije "Šaban Šaulić" koja će… »
Osnovana fondacija "Šaban Šaulić" za sve mlade muzičare: "Trudimo se da sačuvamo uspomenu"

Osnovana fondacija "Šaban Šaulić" za sve mlade muzičare: "Trudimo se da sačuvamo uspomenu"

B92 pre 2 sata
Osnovana je fondacija "Šaban Šaulić" koja će imati za cilj da pomaže mladim talentima iz sveta muzike. Na konferenciji koja je održana danas, saopšteno je da će 17. februara biti održan i humanitarni koncert "Verujem u ljubav", u Plavoj dvorani Sava… »
(Foto) Aleksandra Prijović u elegantnom crnom odelu, četiri meseca nakon porođaja pokazala savršenu liniju - na konferenciju…

(Foto) Aleksandra Prijović u elegantnom crnom odelu, četiri meseca nakon porođaja pokazala savršenu liniju - na konferenciju…

Blic pre 4 sati
Fondacija će organizovati prvi humanitarni koncert 'Verujem u ljubav', na kojem će pevati velike zvezde. Organizovana je konferencija za medije povodom Fondacije i koncerta 'Verujem u ljubav'. Porodica Šaulić organizuje humanitarni koncert pod nazivom… »
Aleksandra Prijović na ivici suza: "Treperim sva, suzdržavam se koliko mogu", prisetila se Šabana Šaulića: "Podržavao me je…

Aleksandra Prijović na ivici suza: "Treperim sva, suzdržavam se koliko mogu", prisetila se Šabana Šaulića: "Podržavao me je…

Blic pre 4 sati
Marija Šerifović inicirala je organizaciju koncerta, a Aleksandra joj se zahvalila. Prija je umalo zaplakala dok je pričala o sećanju na Šabana. Aleksandra Prijović pojavila se danas na konferenciji povodom humanitarnog koncerta pod nazivom "Verujem u… »
"Nadam se da gospodin negde gore sedi, uživa i gleda nas" Marija Šerifović emotivno o Šabanu Šauliću, pevačeva udovica je grli…

"Nadam se da gospodin negde gore sedi, uživa i gleda nas" Marija Šerifović emotivno o Šabanu Šauliću, pevačeva udovica je grli…

Blic pre 4 sati
Marija se prisetila trenutka kada ju je Šaban pitao da mu bude gost Pevačica je istakla da se nije rodio pevač poput njega Pevačica Marija Šerifović bila je glavni inicijator za organizaciju koncerta u čast kralja narodne muzike Šabana Šaulića pod… »
Prija i Marija Šerifović podelile anegdote sa Šabanom: Jednoj kupio parfem, druga išla u WC da se umije zbog pitanja

Prija i Marija Šerifović podelile anegdote sa Šabanom: Jednoj kupio parfem, druga išla u WC da se umije zbog pitanja

Mondo pre 4 sati
Porodica Šabana Šaulića danas je najavila osnivanje fondacije koja će nositi njegovo ime, ali i prvi humanitarni koncert pod nazivom "Verujem u ljubav". Na koncertu će nastupiti sedam izvođača koji će izvoditi njegove hitove, a tvorac ideje da se svakog… »
"Ne može to svako": Goca i Ilda nam otkrile da li je neko od kolega odbio da dođe na koncert u Šabanovu čast

"Ne može to svako": Goca i Ilda nam otkrile da li je neko od kolega odbio da dođe na koncert u Šabanovu čast

Mondo pre 4 sati
Porodica Šabana Šaulića, udovica Goca i ćerke Sanela i Ilda, pojavile su se danas na konferenciji za novinare kako bi najavile osnivanje fondacije koja će nositi ime legendarnog pevača, ali i prvi humanitarni koncert koji će biti održan u februaru… »
Aleksandra Prijović o prvom susretu sa Šabanom Šaulićem: Pevačica progovorila o legendi narodne muzike "To čuvam i dan…

Aleksandra Prijović o prvom susretu sa Šabanom Šaulićem: Pevačica progovorila o legendi narodne muzike "To čuvam i dan…

Kurir pre 4 sati
Danas je u Beogradu održana konferencija za medije na kojoj su govorili članovi porodice i prijatelji pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Osnovana je fondacija “Šaban Šaulić” koja će pomaganti mladim talentima iz sveta muzike, a na… »
Ilda i Goca osnovale Fondaciju "Šaban Šaulić", na konferenciju došle s Marijom, Aleksandrom i ovim muškarcem

Ilda i Goca osnovale Fondaciju "Šaban Šaulić", na konferenciju došle s Marijom, Aleksandrom i ovim muškarcem

Telegraf pre 4 sati
Danas, 15. decembra, posle podneva u Beogradu je održana konferencija za medije na kojoj su govorili članovi porodice i prijatelji pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Osnovana je fondacija "Šaban Šaulić" koja će pomaganti mladim talentima iz… »
"Imala sam samo 14 godina kad sam upoznala Šabana": Osnovana fondacija u njegovu čast, Prijina ispovest slama srca

"Imala sam samo 14 godina kad sam upoznala Šabana": Osnovana fondacija u njegovu čast, Prijina ispovest slama srca

Mondo pre 4 sati
Pre šest godina napustio nas je kralj narodne muzike, pevač Šaban Šaulić, a danas je njegova porodica, zajedno s kolegama pevača čiji se hitovi i dan danas slušaju, najavila osnivanje fondacije koja će nositi njegovo ime. Među Šabanovim kolegama koje su… »

Vesti dana »