Povezane vesti
"Bankrotirao sam i pao u depresiju" Naš pevač bio u rijalitiju, sada progovorio o ocu i karijeri: "Pazio sam da ga ne obrukam"…
Alo pre 14 sati
Prema njegovim rečima rijalitiju mu je doneo prepoznatljivost, a namera mu je bila da uđe da bi pevao. Naš pevač i bivši učesnik rijalitija Zadruga, Marko Petrušević Petrući, šestu sezonu ovog rijalitija, obeležila je njegova veza sa Palčicom, a sada je… »
(Video) "Bankrotirao sam, pao sam u depresiju" Marko Petrušević Petrući tri godine nakon rijalitija: Progovorio i o pokojnom…
Blic pre 1 dan
Govorio je o rijaliti vezama i interakciji među učesnicima. Izrazio je zahvalnost za popularnost koju mu je donela njegova rijaliti učešća, ali je priznao i izazove koje je to donelo. Tri godine od rijalitija je prošlo, a sada je Marko Petrušević Petrući… »
Vesti dana »
Popustila brana: Naređena hitna evakuacija stanovništva u američkom gradu: "Delujte brzo da biste zaštitili svoj život" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Kušner odustao od plana da izgradi Trampov hotel na mestu kompleksa Generalštaba
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Zamenik ruskog šefa diplomatije: Nadomak smo diplomatskog rešenja za kraj rata u Ukrajini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Ovo je prva reakcija majke Brajana Volša! Evo šta je uradila kada je čula da je njen sin kriv za ubistvo Beograđanke
Blic pre 6 satijoš 1 povezana