Povezane vesti

Teško mi pada što moja porodica nije sa mnom: Za Pejovića je kraj godine posebno emotivno bolan

Teško mi pada što moja porodica nije sa mnom: Za Pejovića je kraj godine posebno emotivno bolan

Story 15.12.2025
Iako je kraj godine za mnoge vreme porodičnih okupljanja, topline i praznične pauze, za muzičare je to često najintenzivniji deo radne sezone. Pevač Aco Pejović i ove godine novogodišnje praznike provodi radno, a pred nastup u Banjaluci, koji će održati… »
Muškarac treba da poštuje svoju ženu i decu: Aco Pejović o praznicima, odnosima u domu i nastupima (foto)

Muškarac treba da poštuje svoju ženu i decu: Aco Pejović o praznicima, odnosima u domu i nastupima (foto)

Večernje novosti 15.12.2025
FOLK zvezda Aco Pejović novogodišnje praznike provešće radno, a za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara, pevaće na trgu u Banjaluci. Foto: Novosti Pevač je istakao da je pred njim naporan period što se tiče posla, te da mu je svake godine žao što ih ne… »
(Video) "Nove godine ne provodim sa porodicom" Aco Pejović o praznicima, odnosima u domu i nastupima: "Muškarac treba da…

(Video) "Nove godine ne provodim sa porodicom" Aco Pejović o praznicima, odnosima u domu i nastupima: "Muškarac treba da…

Blic 15.12.2025
Veruje u nadoknadu propuštenog vremena za Božić. Pejović je najavio i nove pesme Pevač Aco Pejović novogodišnje praznike provešće radno, a sada je progovorio pred nastup u Banjaluci, koji će održati za reprizu Nove godine, 1. januara. Aco je istakao da… »

Vesti dana »