Povezane vesti

Australija u šoku Napad „poziv na buđenje“: “Vlada je izdala Australiju”, političari će odraditi svoju predstavu ali mi im ne…

Australija u šoku Napad „poziv na buđenje“: “Vlada je izdala Australiju”, političari će odraditi svoju predstavu ali mi im ne…

Večernje novosti pre 31 dana
BROJ stradalih u napadu na Bondi Bič ostaje 16, dok se 26 povređenih i dalje leči u bolnicama, od kojih je 12 u kritičnom stanju. Foto Tanjug/AP Jedan od navodnih napadača je mrtav, a vlasti i javnost raspravljaju o propustima u bezbednosti i porastu… »
(Foto) Matilda (10) je najmlađa žrtva pokolja na plaži u Sidneju! Reči porodice slamaju srce: "Ne znam kako ćemo preživeti"…

(Foto) Matilda (10) je najmlađa žrtva pokolja na plaži u Sidneju! Reči porodice slamaju srce: "Ne znam kako ćemo preživeti"…

Blic pre 31 dana
Porodica i prijatelji opisuju Matildu kao "bistro, veselo i živahno dete" Tragičnu vest potvrdila je njena tetka Lina na društvenim mrežama Devojčica stradala u pucnjavi na plaži Bondi u Australiji identifikovana je, a porodica i prijatelji pamte je kao… »

Vesti dana »