Povezane vesti
"Dužna je opasnim ljudima, lično sam nosio kamate" Šokatne tvrdnje dečka koji je bio u obezbeđenju Ane Nikolić
Telegraf 16.12.2025
Bivši telohranitelj Ane Nikolić, Nikola Grba, tvrdi da je pevačica navodno dužna novac raznim ljudima, kao i da je bio svedok brojnih neprijatnih situacija između pevačice i njenog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta. - Bio sam Anino lično… »
"Dužna je opasnim ljudima, uzima novac na kamatu" Telohranitelj Ane Nikolić otkrio sve: "Laže narod, žao mi je Raleta"
Alo 16.12.2025
Predočena mu je priča da Ana dobija batine, da je psihički i fizički zlostavljana i da joj je potrebna zaštita. Nikola Grba, telohranitelj Ane Nikolić, odlučio je da prvi put javno ispriča šta je proživeo tokom angažmana kod pevačice. Tvrdi da je bio… »
Vesti dana »
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 2 satajoš 31 povezana
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 6 satijoš 35 povezanih
Nakon sastanka Trampa i Sija: Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih