Povezane vesti

"Dužna je opasnim ljudima, Raleta je probala da izbode nožem": Telohranitelj Ane Nikolić izneo stravične optužbe

"Dužna je opasnim ljudima, Raleta je probala da izbode nožem": Telohranitelj Ane Nikolić izneo stravične optužbe

Mondo pre 26 dana
Nikola Grba, koji je jedno vreme radio kao lično obezbeđenje Ane Nikolić, prvi put je odlučio da javno progovori o iskustvima iz tog perioda. Kako navodi, tokom saradnje je prisustvovao brojnim napetim i neprijatnim situacijama između pevačice i njenog… »
"Dužna je opasnim ljudima, lično sam nosio kamate" Šokatne tvrdnje dečka koji je bio u obezbeđenju Ane Nikolić

"Dužna je opasnim ljudima, lično sam nosio kamate" Šokatne tvrdnje dečka koji je bio u obezbeđenju Ane Nikolić

Telegraf pre 26 dana
Bivši telohranitelj Ane Nikolić, Nikola Grba, tvrdi da je pevačica navodno dužna novac raznim ljudima, kao i da je bio svedok brojnih neprijatnih situacija između pevačice i njenog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta. - Bio sam Anino lično… »
"Postavila mi je uslov - daće mi novac ako uradim ovo Raletu" Bivši telohranitelj Ane Nikolić šokirao: "Zbog nje su me…

"Postavila mi je uslov - daće mi novac ako uradim ovo Raletu" Bivši telohranitelj Ane Nikolić šokirao: "Zbog nje su me…

Blic pre 26 dana
Nikola Grba tvrdi da se vratio u Crnu Goru zbog lošeg tretmana od strane pevačice. Navodi neugodna iskustva tokom angažmana kao njen telohranitelj. Bivši telohranitelj Ane Nikolić, Nikola Grba, tvrdi da je pevačica dužna novac kriminalnim grupama, kao i… »
"Dužna je opasnim ljudima, uzima novac na kamatu" Ispovest Aninog telohranitelja: Raleta je pokušala da izbode nožem

"Dužna je opasnim ljudima, uzima novac na kamatu" Ispovest Aninog telohranitelja: Raleta je pokušala da izbode nožem

Kurir pre 26 dana
Nikola Grba, telohranitelj Ane Nikolić, odlučio je da prvi put javno ispriča šta je proživeo tokom angažmana kod pevačice. On tvrdi da je bio svedok brojnih neprijatnih situacija između pevačice i njenog bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta, kao i da… »
"Dužna je opasnim ljudima, uzima novac na kamatu" Telohranitelj Ane Nikolić otkrio sve: "Laže narod, žao mi je Raleta"

"Dužna je opasnim ljudima, uzima novac na kamatu" Telohranitelj Ane Nikolić otkrio sve: "Laže narod, žao mi je Raleta"

Alo pre 26 dana
Predočena mu je priča da Ana dobija batine, da je psihički i fizički zlostavljana i da joj je potrebna zaštita. Nikola Grba, telohranitelj Ane Nikolić, odlučio je da prvi put javno ispriča šta je proživeo tokom angažmana kod pevačice. Tvrdi da je bio… »

Vesti dana »