Povezane vesti
Zima može da vam uništi auto. Nikada ne ignorišite ove znake - akumulator vam je na ivici smrti, sprečite na vreme!
Alo 16.12.2025
Hladne zimske temperature predstavljaju najveći izazov za automobil, a slabi akumulator je najčešći razlog zbog kojeg vozila ne mogu da se pokrenu u minusima. Hladnoća smanjuje kapacitet akumulatora usporavanjem hemijskih procesa unutar baterije, zbog… »
Kad primetite ovo na svom autu, znajte da je vreme da menjate akumulator
Blic 16.12.2025
Hladnoća smanjuje kapacitet akumulatora usporavanjem hemijskih procesa unutar baterije Znaci slabljenja akumulatora uključuju slab starter, treperenje lampica ili disfunkciju radija Zima je stigla, a sa njom i najveći neprijatelj vozača – prazan… »
Da vas auto ne izda na putu: Jedna greška zimi može da vas ostavi zavejane i bez pomoći
Alo 16.12.2025
Obratite pažnju ako se motor pokreće sporo i tromo umesto energično, ako se anlaser jedva okreće zbog manjka snage. Zima je stigla, a s njom i najveći neprijatelj vozača – prazan akumulator. Prema statistici nemačkog auto-kluba ADAC, problemi sa… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 42 minutajoš 58 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 6 satijoš 6 povezanih