Povezane vesti
Poljoprivrednik iz Bogatića stupa u štrajk glađu zbog rešenja o pasivizaciji gazdinstva
Šabačke novosti 16.12.2025
Gazdinstvo još jednog poljoprivrednika koji protestuje stavljeno je u pasivni status, a on će zbog toga u sredu, 17. decembra, stupiti u štrajk glađu, piše Vreme. Poljoprivrednicima koji dobiju pasivni status gazdinstva, inače, uskraćene su sve… »
U štrajk glađu zbog pasivizacije gazdinstva: Poljoprivrednik podržao studente, pa mu inspektor četiri puta zakucao na vrata
N1 Info 16.12.2025
Gazdinstvo još jednog poljoprivrednika koji protestuje stavljeno je u pasivni status, a on će zbog toga u sredu, 17. decembra, stupiti u štrajk glađu, piše Vreme. Poljoprivrednicima koji dobiju pasivni status gazdinstva, inače, uskraćene su sve… »
Poljoprivredniku iz Klenja gazdinstvo stavljeno u pasivni status nakon podrške studentima, najavljuje štrajk glađu: „Ja sam…
Nova 16.12.2025
Gazdinstvo poljoprivrednika Nemanje Lackovića iz Klenja (kod Bogatića) stavljeno je u pasivni status, zbog čega će mu biti uskraćene sve subvencije za proizvodnju i zbog čega će on sutra stupiti u štrajk glađu. Vreme navodi da je ovo samo poslednji od… »
Zemljoradnik iz Klenja stupa u štrajk glađu zbog pasivizacije gazdinstva
Vreme 16.12.2025
Gazdinstvo još jednog poljoprivrednika koji protestuje stavljeno je u pasivni status, a on će zbog toga u sredu (17. decembar) stupiti u štrajk glađu. Poljoprivrednik iz sela Klenje u Mačvi dobio je rešenje po kom se njegovo gazdinstvo stavlja u… »
Vesti dana »
Suđenje aktivistima ponovo odloženo: Svi čekaju 5. maj (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane
Završen protest u Novom Sadu zbog Mrdićevih zakona: „Kome smeta nezavisno sudstvo, kome smeta samostalno tužilaštvo?“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 10 povezanih
Upravni odbor RTS-a imenovao Dragana Bujoševića za v. d. generalnog direktora, odluka po konkursu do 12. marta
RTS pre 2 satajoš 21 povezana