Povezane vesti

Eksplozivni intervju iz Bele kuće: Šefica kabineta za Trampa rekla da ima ličnost alkoholičara, otkrila pukotine u njegovoj…

Eksplozivni intervju iz Bele kuće: Šefica kabineta za Trampa rekla da ima ličnost alkoholičara, otkrila pukotine u njegovoj…

Nova pre 25 dana
Serija intervjua koje je šefica kabineta predsednika SAD Donalda Trampa, Suzi Vajls (Susie Wiles), dala magazinu Vanity Fair izazvala je snažan potres unutar Bele kuće i Republikanske stranke. Iako bez vulgarnosti koje su obeležile čuveni intervju… »
Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi i upravo je detonirala bombu: Intrige i tajne koje niko nije smeo da otkrije

Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi i upravo je detonirala bombu: Intrige i tajne koje niko nije smeo da otkrije

Mondo pre 25 dana
Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi. Tokom prve godine novog mandata Donalda Trampa, pristala je da u više navrata da intervju "Veniti feru", otkrivajući detalje i mišljenja koja ljudi kao što je ona obično čuvaju za memoare dugo nakon što odu sa… »
Najmoćnija žena u Americi upravo je detonirala bombu. Dovela Trampa u Belu kuću, sad otkriva tajne od kojih se Vašington…

Najmoćnija žena u Americi upravo je detonirala bombu. Dovela Trampa u Belu kuću, sad otkriva tajne od kojih se Vašington…

Blic pre 25 dana
Opisala je Donalda Trampa kao osobu sa veoma intenzivnim i složenim karakterom Njeno bogato političko iskustvo obuhvata saradnje s različitim republikanskim liderima Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi. Tokom prve godine novog mandata Donalda… »
Tramp se oglasio posle prozivki šefice kabineta: "O, da, ja sam sam posesivna - posesivno - zavisnička ličnost"!

Tramp se oglasio posle prozivki šefice kabineta: "O, da, ja sam sam posesivna - posesivno - zavisnička ličnost"!

Kurir pre 26 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za dnevnik Njujork post da je šefica kabineta Bele kuće Suzi Vajls bila u pravu kada je u intervjuu za časopis Vanity Fair rekla da on ima " alkoholičarsku ličnost" i dodao da ima puno poverenje da će Vajlsova… »
Oglasio se Tramp nakon šok otkrića ledene dame: "To sam rekao sto puta, ja sam posesivna - posesivno - zavisnička ličnost"

Oglasio se Tramp nakon šok otkrića ledene dame: "To sam rekao sto puta, ja sam posesivna - posesivno - zavisnička ličnost"

Blic pre 26 dana
Suzi Vajls je opisala Trampa kao osobu sa "ličnošću alkoholičara" Iako nije pročitao intervju, Tramp je pohvalio Suzi Vajls za njen rad Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za dnevnik Njujork post da je šefica kabineta Bele kuće Suzi Vajls bila u pravu… »

Vesti dana »