Povezane vesti
Eksplozivni intervju iz Bele kuće: Šefica kabineta za Trampa rekla da ima ličnost alkoholičara, otkrila pukotine u njegovoj…
Nova 17.12.2025
Serija intervjua koje je šefica kabineta predsednika SAD Donalda Trampa, Suzi Vajls (Susie Wiles), dala magazinu Vanity Fair izazvala je snažan potres unutar Bele kuće i Republikanske stranke. Iako bez vulgarnosti koje su obeležile čuveni intervju… »
Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi i upravo je detonirala bombu: Intrige i tajne koje niko nije smeo da otkrije
Mondo 17.12.2025
Ona je trenutno najmoćnija žena u Americi. Tokom prve godine novog mandata Donalda Trampa, pristala je da u više navrata da intervju "Veniti feru", otkrivajući detalje i mišljenja koja ljudi kao što je ona obično čuvaju za memoare dugo nakon što odu sa… »
Tramp se oglasio posle prozivki šefice kabineta: "O, da, ja sam sam posesivna - posesivno - zavisnička ličnost"!
Kurir 17.12.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za dnevnik Njujork post da je šefica kabineta Bele kuće Suzi Vajls bila u pravu kada je u intervjuu za časopis Vanity Fair rekla da on ima " alkoholičarsku ličnost" i dodao da ima puno poverenje da će Vajlsova… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 12 minutajoš 23 povezane
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 3 satajoš 27 povezanih
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 7 satijoš 36 povezanih