Povezane vesti

Amidžić pitao Karleušu šta se desilo pa je naglo promenila mišljenje o Vučiću: Evo šta mu je odgovorila

Amidžić pitao Karleušu šta se desilo pa je naglo promenila mišljenje o Vučiću: Evo šta mu je odgovorila

Telegraf pre 4 dana
Pop zvezda Jelena Karleuša sinoć je, 16. decembra, gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je predstavila svoj novi biznis, projekat sa ćerkama, ali i progovorila o podršci predsedniku Aleksandru Vučiću i brojnim aktuelnim temama. Pitanje koje je privuklo… »
"Muškarci su mi uzeli dušu" Jelena Karleuša bez dlake na jeziku: "Kukavica, pobegao je kad su me napali"

"Muškarci su mi uzeli dušu" Jelena Karleuša bez dlake na jeziku: "Kukavica, pobegao je kad su me napali"

Alo pre 4 dana
U jednom segmentu emisije, Jelena je rangirala umeće bivših partnera i tom prilikom istakla da je košarkaš Nikola Jovanović od nje pobegao kukavički. Muzička zvezda Jelena Karleuša gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića gde se pored karijere… »
"Od Vučića boljeg državnika u istoriji Srbije nismo imali" Jelena Karleuša otvoreno o predsedniku: "Mnoge moje kolege ga…

"Od Vučića boljeg državnika u istoriji Srbije nismo imali" Jelena Karleuša otvoreno o predsedniku: "Mnoge moje kolege ga…

Alo pre 4 dana
Jelena Karleuša pruža otvorenu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog čega je neretko na meti onih koji se nasiljem i nametanjem mišljenja bore za navodnu demokratiju. Pop zvezda Jelena Karleuša u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem na TV Pink… »
Niko nije znao da je trudna: Jelena Karleuša zbog stresa izgubila bebu

Niko nije znao da je trudna: Jelena Karleuša zbog stresa izgubila bebu

Alo pre 4 dana
Tokom koncerta je bila u drugom stanju, a da to niko nije znao. Pop zvezda Jelena Karleuša gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou" na TV Pink, gde je bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja o svom profesionalnom, ali i privatnom životu. Na… »

Vesti dana »