Povezane vesti
"Sednicu ću pamtiti dok sam živ" Predsedniku Skupštine opštine Topla javili lepu vest usred zasedanja: "Bukvalno dok sam…
Blic pre 4 dana
Dragan Jovanović, predsednik SO Topola, postao je otac tokom sednice lokalnog parlamenta. Svoju radost je podelio na Fejsbuk profilu. Dragan Jovanović, predsednik skupštine opštine Topola i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije danas… »
Nesvakidašnja sednica Skupštine opštine Topola: Tokom zasedanja predsedavajući Jovanović saznao da je po drugi put postao otac!…
Kurir pre 4 dana
Nesvakidašnji događaj obeležio je zasedanje Skupštine opštine Topola, jer je upravo tokom trajanja sednice predsedavajući Dragan Jovanović saznao da je postao tata po drugi put. - Ovu sednicu ću verovatno pamtiti dok sam živ jer u toku sednice su mi… »
Nesvakidašnja sednica Skupštine opštine Topola: Tokom zasedanja predsednik saznao da mu se porodila žena
RINA pre 4 dana
Nesvakidašnja sednica Skupštine opštine Topola: Tokom zasedanja predsednik saznao da mu se porodila žena Topola – Nesvakidašnji događaj obeležio je zasedanje Skupštine opštine Topola, jer je upravo tokom trajanja sednice predsedavajući Dragan Jovanović… »
Šok tokom sednice Skupštine opštine Topola: Predsednik Jovanović će ovo pamtiti dok je živ: "Sad su mi javili..."
Alo pre 4 dana
Nesvakidašnji događaj obeležio je zasedanje Skupštine opštine Topola, jer je upravo tokom trajanja sednice predsedavajući Dragan Jovanović saznao da je postao tata po drugi put. - Ovu sednicu ću verovatno pamtiti dok sam živ jer u toku sednice su mi… »
Neverovatna scena na sednici opštine Topola: Vest tokom zasedanja predsedavajućem zauvek promenila život!
Telegraf pre 4 dana
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Mirovni plan za Ukrajinu: Vitkof otkriva detalje razgovora u Majamiju
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Premijera filma „Izlet“ na filmskom maratonu „Najduža noć filma“
Telegraf pre 40 minutajoš 1 povezana