Povezane vesti

Komšija je zaposlio na RTS, a sada je jedna od najpoznatijih voditeljki. Bila u vezi sa kolegom: "Oduvek sam bila veći talenat"…

Komšija je zaposlio na RTS, a sada je jedna od najpoznatijih voditeljki. Bila u vezi sa kolegom: "Oduvek sam bila veći talenat"…

Alo pre 19 sati
Tada je bila u vezi sa kolegom, te ističe da je bila mnogo talentovanija od njega za posao. Poznata voditeljka Sanja Marinković prisetila se svojih početaka, velike ljubavi i zaposlenja na RTS. Tada je bila u vezi sa kolegom, te ističe da je bila mnogo… »
"Veći sam talenat od njega" Sanja Marinković pecnula kolegu pa otkrila da je imala romansu s njim: On je radio honorarno

"Veći sam talenat od njega" Sanja Marinković pecnula kolegu pa otkrila da je imala romansu s njim: On je radio honorarno

Kurir pre 20 sati
Sanja Marinković otvorila je dušu, pa se prisetila jedne svoje ljubavi. Ona je bila u vezi sa kolegom, te ističe da je bila mnogo talentovanija od njega za posao. - Dečko sa kojim sa se zabavljala u srednjoj školi je radio na Studiju B, a ja sam oduvek… »
"Oduvek sam bila veći talenat", Sanja progovorila o ljubavi s kolegom, pa priznala kako se zaposlila na RTS

"Oduvek sam bila veći talenat", Sanja progovorila o ljubavi s kolegom, pa priznala kako se zaposlila na RTS

Telegraf pre 20 sati
Poznata voditeljka Sanja Marinković prisetila se svojih početaka, velike ljubavi i zaposlenja na RTS. Ona je bila u vezi sa kolegom, te ističe da je bila mnogo talentovanija od njega za posao. - Dečko sa kojim sa se zabavljala u srednjoj školi je radio… »
"Oduvek sam bila veći talenat od njega" Sanja Marinković progovorila o ljubavi sa kolegom i reakciji oca na najveću odluku…

"Oduvek sam bila veći talenat od njega" Sanja Marinković progovorila o ljubavi sa kolegom i reakciji oca na najveću odluku…

Blic pre 22 sata
Opisala je kako je prošla prvu audiciju na RTS-u i započela rad u jutarnjem programu. Podelila je izazove vezane za razvod od bivšeg supruga i njegov uticaj na njenog sina. Poznata voditeljka Sanja Marinković otvorila je dušu, pa se prisetila jedne svoje… »

Vesti dana »