Povezane vesti
Humanitarni gest i ostvarenje sna: Haris Džinović sledeće godine u Puli (foto)
Večernje novosti 18.12.2025
FOLK zvezda Haris Džinović do sada je pisao istoriju svojim hitovima i koncertima, a sada ponovo pomera granice. Foto: Miloš Nadaždin Haris je prvi pevač folk muzike koja će održati koncert u čuvenoj Areni u Puli. Ovaj istorijski prostor bio je… »
Nova stranica muzičke istorije Balkana: Haris Džinović održaće koncert u Areni u Puli
Nova 18.12.2025
Folk zvezda Haris Džinović do sada je pisao istoriju svojim hitovima i koncertima, a sada ponovo pomera granice. Naime, on je prva legenda folk muzike koja će održati koncert u čuvenoj Areni u Puli. Ovaj istorijski prostor bio je rezervisan uglavnom za… »
Nova stranica muzičke istorije Balkana: Haris Džinović održaće spektakl u Areni u Puli
Mondo 18.12.2025
Naime, on je prva legenda folk muzike koja će održati koncert u čuvenoj Areni u Puli. Ovaj istorijski prostor bio je rezervisan uglavnom za pop izvođače, a Haris će tu prirediti muzički spektakl 14. 8. 2026. godine. U četiri decenije dugoj karijeri kao… »
Nova stranica muzičke istorije Balkana: Haris Džinović održaće spektakl u Areni u Puli
Kurir 18.12.2025
Folk zvezda Haris Džinović do sada je pisao istoriju svojim hitovima i koncertima, a sada ponovo pomera granice. Naime, on je prva legenda folk muzike koja će održati koncert u čuvenoj Areni u Puli. Ovaj istorijski prostor bio je rezervisan uglavnom za… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 16 minutajoš 62 povezane