Povezane vesti
Neće ih Tramp, nije hteo ni Bajden Zelenski: U Beloj kući se smejali nameri da se pridružimo NATO
Večernje novosti pre 3 dana
VLADIMIR Zelenski je priznao da su SAD dosledne u svom odbijanju da vide Ukrajinu u NATO-u. Foto Tanjug/AP/Efrem Lukatsky -Od mog prvog razgovora sa bivšim predsednikom (Džozefom) Bajdenom, pokrenuo sam pitanje NATO-a. Bajden mi je rekao: “Ne, nećete se… »
Zelenskom se smejali u Beloj kući Vođa kijevskog režima priznao da su mu rekli da Ukrajina ne može u NATO
Alo pre 3 dana
Vladimir Zelenski je priznao da su SAD dosledne u svom odbijanju da vide Ukrajinu u NATO-u. „Od mog prvog razgovora sa bivšim predsednikom (DŽozefom) Bajdenom, pokrenuo sam pitanje NATO-a. Bajden mi je rekao: ‘Ne, nećete se pridružiti NATO-u’“, ispričao… »
Vesti dana »
(Grafikon) Temperature padaju i do minus 15! RHMZ upravo objavio najnoviju prognozu do kraja januara, a jedan detalj svima će zapasti za oko
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Ovo je moćan tekst pobednice Montesonga Tamare Živković: Reči nose jaku poruku posvećenu ženama
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane
Posebna pažnja je na vremenskim rokovima: Vitkof o sastanku sa Ukrajincima i razvoju plana od 20 tačaka
Alo pre 4 satijoš 3 povezane