Povezane vesti

Potresna ispovest Noine majke: "Isekao je leptira sa noge i stavio u zamrzivač, glavu nije uništio jer je rekao da mu je lepa"…

Potresna ispovest Noine majke: "Isekao je leptira sa noge i stavio u zamrzivač, glavu nije uništio jer je rekao da mu je lepa"…

Alo 19.12.2025
Suđenje za teško ubistvo Noe Milivojev ušlo je u poodmaklu fazu, a tokom postupka pred sudom iznete su potresne izjave veštaka i članova porodice koje dodatno osvetljavaju razmere zločina koji je potresao javnost. Noa Milivojev, osamnaestogodišnja… »
(Video) "Sahranila sam kesu kostiju" Potresna ispovest majke brutalno ubijene Noe Milivojev u Beogradu: "Ni danas ne znam gde…

(Video) "Sahranila sam kesu kostiju" Potresna ispovest majke brutalno ubijene Noe Milivojev u Beogradu: "Ni danas ne znam gde…

Blic 18.12.2025
Pokrenuta istraga otkrila je da je njen emotivni partner odgovoran za njen brutalan zločin Porodica i dalje traži pravdu i odgovornost za zločin koji je počinjen Noa Milivojev, osamnaestogodišnja transrodna devojka iz Kovilja nestala je 17. jula 2023… »

Vesti dana »