Повезане вести
О снимку Милер-Лучић: „Парадокс да ви и ја тврдимо да је снимак нашег разговора аутентичан, а вештак – да није“
Цензоловка 20.12.2025
"Ситуација у којој ви и ја признајемо садржину једног разговора као аутентичну, а само то је битно за дефинисање чињеничног стања, анулирана је некаквим налазом вештака - то је парадоксално, не знам за сличан пример у… »
Оленик: Вучић преко Стефановића покушава да уништи предмет ТОК везан за план гашења Н1 и Нове
Н1 Инфо 20.12.2025
Адвокат Александар Оленик саопштио је да Александар Вучић преко Вишег јавног тужилаштва и Ненада Стефановића покушава да уништи рад Тужилаштва за организовани криминал, а везано за случај разговора Стена Милера и Владимира… »
Оленик: Вучић преко Стефановића покушава да уништи предмет ТОК везан за план гашења Н1 и Нове
Нова 20.12.2025
Адвокат Александар Оленик саопштио је да Александар Вучић преко Вишег јавног тужилаштва и Ненада Стефановића покушава да уништи рад Тужилаштва за организовани криминал, а везано за случај разговора Стена Милера и Владимира… »
Рат тужилаштава због снимка Лучић–Милер: ТОК испитује садржај, ВЈТ тражи извор
Данас 19.12.2025
Случај разговора Стена Милера и Владимира Лучића ушао је у унакрсну ватру Вишег тужилаштва у Београду и Тужилаштва за организовани криминал. Прво су провладини медији објавили да је судски вештак, који је поступао по налогу Вишег… »
ВЈТ: ТОК нема јасан основ за истрагу снимка Лучић-Милер
Данас 19.12.2025
Више јавно тужилаштво (ВЈТ) у Београду данас је, поводом навода медија да Јавно тужилаштво за организовани криминал такође води истрагу у случају снимљеног разговора директора Телекома Србија Владимира Лучића и Јунајтед групе… »
Вести дана »
Трампово обраћање Конгресу: Вика, избацивања, хокејаши и најдужи говор у историји
BBC News пре 1 сатјош 23 повезане
Временска прогноза за четвртак, 26. фебруар: Сутра сунчано, температура до 14 степени
Бета пре 32 минутајош 21 повезана
Данка Нешовић потврдила да постаје помоћница министра просвете
Инсајдер пре 56 минутајош 9 повезаних
Отказано емитовање квиза "Суперпотера": Ове недеље се неће приказивати, РТС открио разлог
Курир пре 52 минутајош 22 повезане