Povezane vesti

O snimku Miler-Lučić: „Paradoks da vi i ja tvrdimo da je snimak našeg razgovora autentičan, a veštak – da nije“

O snimku Miler-Lučić: „Paradoks da vi i ja tvrdimo da je snimak našeg razgovora autentičan, a veštak – da nije“

Cenzolovka pre 1 dan
"Situacija u kojoj vi i ja priznajemo sadržinu jednog razgovora kao autentičnu, a samo to je bitno za definisanje činjeničnog stanja, anulirana je nekakvim nalazom veštaka - to je paradoksalno, ne znam za sličan primer u uporednoj praksi", izjavio je… »
Olenik: Vučić preko Stefanovića pokušava da uništi predmet TOK vezan za plan gašenja N1 i Nove

Olenik: Vučić preko Stefanovića pokušava da uništi predmet TOK vezan za plan gašenja N1 i Nove

N1 Info pre 2 dana
Advokat Aleksandar Olenik saopštio je da Aleksandar Vučić preko Višeg javnog tužilaštva i Nenada Stefanovića pokušava da uništi rad Tužilaštva za organizovani kriminal, a vezano za slučaj razgovora Stena Milera i Vladimira Lučića. Olenik je reagovao na… »

Nova pre 2 dana
Advokat Aleksandar Olenik saopštio je da Aleksandar Vučić preko Višeg javnog tužilaštva i Nenada Stefanovića pokušava da uništi rad Tužilaštva za organizovani kriminal, a vezano za slučaj razgovora Stena Milera i Vladimira Lučića. Olenik je reagovao na… »
Rat tužilaštava zbog snimka Lučić–Miler: TOK ispituje sadržaj, VJT traži izvor

Rat tužilaštava zbog snimka Lučić–Miler: TOK ispituje sadržaj, VJT traži izvor

Danas pre 2 dana
Slučaj razgovora Stena Milera i Vladimira Lučića ušao je u unakrsnu vatru Višeg tužilaštva u Beogradu i Tužilaštva za organizovani kriminal. Prvo su provladini mediji objavili da je sudski veštak, koji je postupao po nalogu Višeg tužilaštva, utvrdio da… »
VJT: TOK nema jasan osnov za istragu snimka Lučić-Miler

VJT: TOK nema jasan osnov za istragu snimka Lučić-Miler

Danas pre 2 dana
Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu danas je, povodom navoda medija da Javno tužilaštvo za organizovani kriminal takođe vodi istragu u slučaju snimljenog razgovora direktora Telekoma Srbija Vladimira Lučića i Junajted grupe Stena Milera, ocenilo da… »

Vesti dana »