Povezane vesti
Poznati vaterpolista u Zvezdama Granda: "Ovo što mi se dešava je ogroman uspeh"
Alo pre 1 dan
Filip Aleksić, takmičar u "Zvezdama Granda" oduševio sve. Filip Aleksić, takmičar u "Zvezdama Granda" je bio profesionalni vaterpolista, pre nego što se prijavio na ovo muzičko takmičenje. - Petnaest godina sam se bavio vaterpolom, a tek poslednjih sedam… »
15 godina bio profesionalni vaterpolista: Sad stao na binu Zvezda Granda i oduševio sve: Ovo što mi se dešava je ogroman uspeh…
Kurir pre 1 dan
Filip Aleksić, takmičar u " Zvezdama Granda" je bio vaterpolista. On se profesionalno bavio ovim sportom pre nego što se prijavio na ovo muzičko takmičenje. Naime, Filip Aleksić je iz Herceg Novog, on je petnaest godina posvetio vaterpolu. Nastupao je za… »
Ovaj vaterpolista je takmičar u "Zvezdama Granda": "Ovo što mi se dešava je ogroman uspeh"
Blic pre 1 dan
Učestvujući u 'Zvezdama Granda', oduševio je žiri svojim vokalom i talentom. Budućnost muzičke karijere Aleksića ocenjena je kao perspektivna od strane članova žirija. Filip Aleksić, takmičar u "Zvezdama Granda" je bio vaterpolista. On se profesionalno… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 22. decembar 2025: Danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je tekst pobedničke pesme Montesonga "Nova zora" Tamara Živković će na Evroviziji pevati ove moćne reči koje nose snažnu poruku svim ženama
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Mirovni plan za Ukrajinu: Vitkof otkriva detalje razgovora u Majamiju
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Ovo je najjeftinije skijalište na samo 5 sati vožnje od Beograda: Ručak za dvoje samo 15 evra, hoteli krcati
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana