Povezane vesti
Potresna ispovest majke ubijene Ane Volš o unucima: "Njena deca sada odrastaju bez majčine ruke"
Mondo pre 2 dana
"Ne znam gde su Anina deca. Dečaci su, kad je Brajan uhapšen smešteni u nadležnu ustanovu pri Centru za socijalni rad, tako sam čula, a to su i mediji objavljivali. Ne znam zbog čega to drže u tajnosti. Moja ćerka Aleksandra, koja živi u Kanadi… »
Ne znam gde su moji unuci, a ni mog deteta više nema: Dirljiva izjava majke Ane Volš koja tri godine nije videla unuke
Kurir pre 2 dana
- Ne znam gde su Anina deca. Dečaci su, kad je Brajan uhapšen smešteni u nadležnu ustanovu pri Centru za socijalni rad, tako sam čula, a to su i mediji objavljivali. Ne znam zbog čega to drže u tajnosti. Moja ćerka Aleksandra, koja živi u Kanadi… »
Anino ubistvo je slomilo našu majku! Na izricanju presude Brajanu Volšu prvi put se oglasila sestra ubijene Beograđanke
Alo pre 2 dana
Borim se sa tugom koja dolazi, nadajući se svakog jutra da je sve ovo samo jedan strašan san. Najbolniji deo ovog gubitka je saznanje da njena deca sada moraju da odrastaju bez majčine ruke koja ih vodi, poručila je Aleksandra Dimitrijević. Slučaj… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 26 povezanih
Velika promena u državnim firmama: Pošta Srbije i još šest preduzeća više nisu javna
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 26 povezanih
"Držali su nas kao u logoru": Dva predsednika, dva skupa i jedan kordon policije
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane
Više od 48 milijardi dinara iz budžeta predviđeno za GSP: "Uprkos tome, neće biti novih vozila ni linija u 2026. godini"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 55 povezanih