Povezane vesti
Potresna ispovest majke ubijene Ane Volš o unucima: "Njena deca sada odrastaju bez majčine ruke"
Mondo 20.12.2025
"Ne znam gde su Anina deca. Dečaci su, kad je Brajan uhapšen smešteni u nadležnu ustanovu pri Centru za socijalni rad, tako sam čula, a to su i mediji objavljivali. Ne znam zbog čega to drže u tajnosti. Moja ćerka Aleksandra, koja živi u Kanadi… »
Ne znam gde su moji unuci, a ni mog deteta više nema: Dirljiva izjava majke Ane Volš koja tri godine nije videla unuke
Kurir 20.12.2025
- Ne znam gde su Anina deca. Dečaci su, kad je Brajan uhapšen smešteni u nadležnu ustanovu pri Centru za socijalni rad, tako sam čula, a to su i mediji objavljivali. Ne znam zbog čega to drže u tajnosti. Moja ćerka Aleksandra, koja živi u Kanadi… »
Anino ubistvo je slomilo našu majku! Na izricanju presude Brajanu Volšu prvi put se oglasila sestra ubijene Beograđanke
Alo 20.12.2025
Borim se sa tugom koja dolazi, nadajući se svakog jutra da je sve ovo samo jedan strašan san. Najbolniji deo ovog gubitka je saznanje da njena deca sada moraju da odrastaju bez majčine ruke koja ih vodi, poručila je Aleksandra Dimitrijević. Slučaj… »
Vesti dana »
Vučić najavio mogućnost proizvodnje humanoidnih robota u Srbiji
Serbian News Media pre 21 minutajoš 18 povezanih
Ponovo odloženo suđenje optuženim članovima PSG-a i Stava u Višem sudu u Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
FOTO, VIDEO: Protest zbog "Mrdićevih zakona" u Novom Sadu: "Direktan napad na pravosuđe"
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih
Obrt! Biće i za 20 stepeni više: Otopljenje stiže u Srbiju, evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih