Povezane vesti
Težak udarac za Napoli: Povredio se jedan od najboljih igrača
Večernje novosti 21.12.2025
Fudbaler Napolija Sem Beukema neizvestan je za meč finala italijanskog Superkupa protiv Bolonje, pošto je propustio današnji trening u Rijadu zbog povrede stopala, prenosi Korijere delo Sport. FOTO: Tanjug/AP Italijski mediji podsećaju da se Beukema… »
Napoli oslabljen u finalu Superkupa Italije
B92 21.12.2025
Fudbaler Napolija Sem Beukema neizvestan je za meč finala italijanskog Superkupa protiv Bolonje, pošto je propustio trening u Rijadu zbog povrede stopala, prenosi Korijere delo Sport. Italijski mediji podsećaju da se Beukema povredio na jučerašnjem… »
Beukema zbog povrede neizvestan za finale Superkupa Italije
Politika 21.12.2025
Povredio se na jučerašnjem treningu Napolija. Fudbaler Napolija Sem Beukema neizvestan je za meč finala italijanskog Superkupa protiv Bolonje, pošto je propustio današnji trening u Rijadu zbog povrede stopala, prenosi Korijere delo Sport. Italijanski… »
Vesti dana »
Prve reči Trampa nakon ubistva vrhovnog vođe Irana: "Mnogi njihovi rukovodioci su nestali"
Mondo pre 51 minutajoš 37 povezanih
Oni, zajedno sa publikom, odlučuju o pobedniku: Ko su članovi stručnog žirija PZE?
Nova pre 12 minutajoš 28 povezanih
Protest zbog izgradnje akvarijuma uz jake policijske snage, privedena jedna osoba, bajkeri blokirali raskrsnicu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 22 povezane
MSP Srbije uputilo preporuke građanima povodom rata na Bliskom istoku
Nedeljnik pre 42 minutajoš 120 povezanih