Povezane vesti
Lindzi Von se kvalifikovala za Olimpijske igre: "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju zemlju"
Dnevnik pre 23 dana
Američka skijašica Lindzi Von objavila je danas da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju… »
Lindzi Von ostvarila normu za ZOI
B92 pre 23 dana
Američka skijašica Lindzi Von objavila je da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju zemlju, na… »
Zato je velika šampionka: "Iz penzijie" izborila plasman na pete Zimske olimpijske igre
Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKA skijašica Lindzi Von objavila je danas da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. FOTO: Profimedia Oni nije krila zadovoljstvo zbog toga što… »
Vesti dana »
Diplomatski ćorsokak na Grenlandu: Vojno jačanje kao poruka Vašingtonu, stanovnici uplašeni
N1 Info pre 3 minutajoš 32 povezane
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Cene nafte idu dole: Zabeležen najveći dnevni pad u poslednjih nekoliko meseci
Dnevnik pre 2 satajoš 27 povezanih
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 7 satijoš 9 povezanih