Povezane vesti
Lindzi Von se kvalifikovala za Olimpijske igre: "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju zemlju"
Dnevnik pre 8 sati
Američka skijašica Lindzi Von objavila je danas da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju… »
Lindzi Von ostvarila normu za ZOI
B92 pre 8 sati
Američka skijašica Lindzi Von objavila je da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. "Čast mi je što mogu još jednom da predstavljam svoju zemlju, na… »
Zato je velika šampionka: "Iz penzijie" izborila plasman na pete Zimske olimpijske igre
Večernje novosti pre 8 sati
AMERIČKA skijašica Lindzi Von objavila je danas da se zvanično kvalifikovala za predstojeće Zimske olimpijske igre, koje će biti održane od 6. do 22. februara naredne godine u Milanu i Kortini. FOTO: Profimedia Oni nije krila zadovoljstvo zbog toga što… »
Vesti dana »
Mladić krvnički pretučen ispred noćnog kluba u Beogradu Nepoznati napadač mu naneo stravične povrede: Potukli se zbog devojke?
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Po hitnom postupku u skupštinsku proceduru staviti listu kandidata nacionalnih manjina za REM
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Potreban partner za održivo rešenje" Nikodijević: Neće biti privatizacije Apoteke Beograd
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
NATO zemlja diže specijalne tornjeve Duž granice leže tela umrlih, dežuraće više hiljada ljudi! "Vi stvarnu pretnju ni ne vidite"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana