Povezane vesti

Zaokret ministra odbrane Nemačke: Razvod „hladnih glava“ od NATO ekstremista

Zaokret ministra odbrane Nemačke: Razvod „hladnih glava“ od NATO ekstremista

Sputnik pre 10 minuta
Ne čudi svojevrstan zaokret nemačkog ministra odbrane Pistorijusa pošto se pokazalo da isprazne pretnje Rusiji ekstremnog dela NATO čiji su predvodnici Fridrih Merc i Ursula fon der Lajen – više nemaju nikakve efekte, kaže za Sputnjik bivši ambasador… »
"Putin hoće da razori NATO iznutra": Evropska sila zna šta Moskva smera

"Putin hoće da razori NATO iznutra": Evropska sila zna šta Moskva smera

Mondo pre 5 minuta
Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus je u velikom intervjuu za nemački " Cajt" izjavio da veruje da ruski predsednik Vladimir Putin pokušava akcijama sabotaže da oslabi NATO pakt iznutra, a ne da pokrene direktan vojni sukob sa Evropom. Prema… »
Medvedev zapanjio Evropu: Jesu li se konačno otreznili ili su božićni praznici već počeli?

Medvedev zapanjio Evropu: Jesu li se konačno otreznili ili su božićni praznici već počeli?

B92 pre 1 sat
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev odgovorio je nemačkom ministru odbrane Borisu Pistorijusu i finskom predsedniku Aleksandru Stubu nakon njihovih izjava da Rusija nema interesa da napadne NATO i da rat u Evropi nije… »
Medvedev: Evropski mirovnjaci su me iznenadili

Medvedev: Evropski mirovnjaci su me iznenadili

Politika pre 3 sata
Otrežnjenje, ili, naprotiv, počeli su božićni praznici? Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da je iznenađen „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara o Rusiji, među kojima su nemački ministar odbrane Boris… »
Medvedev začuđen izjavama Evropljana: Otrežnjenje?!

Medvedev začuđen izjavama Evropljana: Otrežnjenje?!

Pravda pre 3 sata
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da je iznenađen „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara o Rusiji, među kojima su nemački ministar odbrane Boris Pistorijus i finski predsednik Aleksandar Stub… »
Medvedev: Začuđen sam „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara

Medvedev: Začuđen sam „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara

Sputnik pre 4 sati
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da je iznenađen „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara o Rusiji, među kojima su nemački ministar odbrane Boris Pistorijus i finski predsednik Aleksandar Stub. Nemački… »
"Evropski mirovnjaci su me iznenadili": Medvedev o izjavama zapadnih političara o Rusiji

"Evropski mirovnjaci su me iznenadili": Medvedev o izjavama zapadnih političara o Rusiji

Večernje novosti pre 4 sati
ZAMENIK predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da je iznenađen „mirovotvoračkim“ izjavama evropskih političara o Rusiji, među kojima su nemački ministar odbrane Boris Pistorijus i finski predsednik Aleksandar Stub. Foto… »
Boris Pistorijus: Ruski napad na NATO nerealan

Boris Pistorijus: Ruski napad na NATO nerealan

Politika pre 21 sat
„Strategija SAD – dokument o razvodu s Evropom” – smatra ministar odbrane Nemačke. Ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus odbacio je scenario potencijalnog napada Rusije na zemlje NATO-a, koji pojedini zvaničnici i političari u zapadnoevropskim… »

Vesti dana »