Povezane vesti
"Krečio je da bismo preživeli!" Ivana Krunić i Bane Čolak krpili kraj s krajem: "Jedva smo plaćali garsonjeru"
Telegraf pre 22 dana
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Ivana Krunić i njen partner Bane Čolak uživaju u skladnoj vezi. Iako danas ne oskudevaju ni u čemu, bilo je perioda kada se par suočavao sa teškom finansijskom situacijom i kada su gotovo ostajali bez para. Bane je tada… »
"Krečio je da bi preživeli" Naša pevačica jedva krpila kraj s krajem, njen dečko radio sve i svašta za 2.000 dinara…
Blic pre 22 dana
Tokom pandemije korona virusa suočili su se s velikim finansijskim problemima zbog zabrane nastupa. Ivana priznaje da je taj period bio izuzetno težak za njeno psihičko stanje. Bivši rijaliti učesnici Ivana Krunić i Bane Čolak uživaju u skladnoj vezi, a… »
Vesti dana »
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Postaje li MOL novi vlasnik NIS: "Vode se završni razgovori oko preuzimanja, Rusi pregovaraju tajno"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 65 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 50 minutajoš 36 povezanih
"Super radari" postavljeni na više od 30 lokacija širom Srbije: Na ovim mestima se automatski beleže prekršaji
Mondo pre 7 satijoš 9 povezanih
BLOG „Ima jedna pesma, ne peva Bekuta, a ni ubica s Informera“: Poslanik recitovao naprednjacima u Skupštini
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih