Povezane vesti
Jokić o poslednjem šutu: "Ponovo bih to uradio"
Sportske.net pre 22 dana
Denver je posle drame izgubio od Dalasa, jer je Pejton Votson promašio otvoren šut za tri poena iz ćoška za pobedu - 131:130. Posle utakmice, Nikola Jokić je u razgovoru za američke medije objasnio zbog čega on nije završio ovu akciju. "Džamal je odigrao… »
Jokić: "Dešava se..."
B92 pre 21 dana
Centar Denvera Nikola Jokić još jednom se osvrnuo na poraz svog tima od Dalasa. Nagetsi su prethodne noći izgubili od Maveriksa u Dalasu (131:130). Denver je imao šut za pobedu nakon što su posle trojke Jokića za 130:131, naterali Maverikse na prekršaj… »
„Poverenje Jokića mi znači“: Denverov tragičar otvorio dušu posle promašaja za pobedu VIDEO
Nova pre 21 dana
Pejton Votson je promašio trojku za pobedu Denvera, pa je Dalas odneo pobedu sa 131:130. Srpski košarkaš je navukao pet igrača na sebe, a mnogi mu sada i zameraju što nije sam završavao akciju flouterom kao što to obično zna. Ipak, odlučio je da veruje… »
"Nikola Jokić mi veruje - to mi znači sve": Tragičar Denvera jedini video svetlu tačku u porazu
Mondo pre 21 dana
Denver nije uspeo da veže drugu pobedu, pa je posle sjajnog izdanja protiv Jute zabeležio poraz u tesnoj utakmici na gostovanju Dalasu (131:130). Navijači veruju da bi klub iz Kolorada mogao da ostvari pobedu da je lopta ostala u rukama Nikole Jokića, a… »
(VIDEO): Da li je Denver izgubio zbog poteza Jokića? „Ponovo bih isto uradio“
Danas pre 21 dana
Denver je propustio šansu da savlada na gostovanju Dalas, pošto je Pejton Votson promašio trojku za trijumf uz zvuk sirene. Nagetsi su imali napad za trijumf, lopta je naravno došla do Nikole Jokića na kojeg je krenula “cela” odbrana Maveriksa. Usledila… »
Jokić ponovo sjajan, ali Denver pao u drami
Vesti online pre 21 dana
Pejton Votson mogao je da bude heroj nakon sjajne asistencije Nikole Jokića, ali je ispao tragičar. Nije pogodio šut za tri poena u poslednjoj sekundi i Denver Nagetsi su poraženi od Dalas Maveriksa 131:130 u okviru NBA lige. Imao je tim iz Kolorada… »
Denverov tragičar: "Jokić mi veruje - to mi znači sve" VIDEO
B92 pre 21 dana
Sudbina Denvera protiv Dalasa bila je u Votsonovim rukama, poslednji šut je bio njegov... Denverov adut, ipak, nije imao sreće - lopta se izmigoljila iz obruča na vrhuncu teksaške drame koja je na kraju pripala Dalasu, za poen (131:130). Votson je posle… »
Jokićev trener iskren nakon poraza: Evo kako je on video finiš meča!
Hot sport pre 22 dana
Mogli su do pobede! U jednoj od najuzbudljivijih utakmica večeri, Denver Nagetsi su poraženi na gostovanju Dalas Maveriksima rezultatom 131:130. Nikola Jokić još jednom je pokazao zašto je među najboljima na svetu – 29 poena i 14 asistencija, uz seriju… »
Nije pomogao ni Nikola Jokić: Srpski as postigao 29 poena u porazu Denvera u Dalasu
Dnevnik pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić dao je 29 poena u porazu Denvera u Dalasu rezultatom 131:130 u noćas odigranom meču NBA lige. Jokić je bio lider Nagetsa sa 29 poena, 14 asistencija i sedam skokova, ali je Denver u neizvesnoj završnici izgubio posle 11… »
Jokić se ne kaje, trener sve pravda statistikom
Sport klub pre 22 dana
Denver Nagetsi izgubili su od Dalas Maveriksa na gostujućem terenu u Teksasu, gde je konačan rezultat bio 131:130, a 30-godišnji Nikola Jokić imao je priliku da upiše pobedu u poslednjoj sekundi meča. Srpski centar je i postavio konačan rezultat pogotkom… »
Jokić je izveo svoju magiju, ali je Votson upropastio: "Uradio bih to opet" VIDEO
B92 pre 22 dana
Pejton Votson bio je tragičar u porazu Denvera u Dalasu (131:130) protekle noći. Iako su Nagetsi početkom drugog kvartala gubili 50:29, uspeli da preokrenu i na kraju su se našli u situaciji da mogu doći do pobede. Denver je imao šut za pobedu nakon što… »
Jokićeva magična asistencija nedovoljna za pobedu: Pejton „sam kao duh“ promašio šut za trijumf (VIDEO)
Danas pre 22 dana
Denver Nagetsi su poraženi na gostovanju kod Dalas Maveriksa sa 131:130 u veoma neizvesnom meču. Pejton Votson mogao je da bude heroj nakon sjajne asistencije Nikole Jokića, ali je ispao tragičar. Nije pogodio šut za tri poena u poslednjoj sekundi i… »
Poraz Denvera od Dalasa i pored dobre partije Nikole Jokića
Nedeljnik pre 22 dana
Košarkaši Denvera poraženi su prošle noći u gostima od Dalasa sa 131:130 u NBA ligi i pored još jedne dobre partije srpskog centra Nikole Jokića. Nagetsi, koji su gubili sa 50:29 na početku druge četvrtine, stekli su prvo vođstvo na početku poslednje… »
Denver promašio pobedu, Jokić ističe: Ponovo bih isto uradio
Euronews pre 22 dana
Denver Nagetsi propustili su šansu da osvoje pobedu u Teksasu, nakon što je Pejton Votson promašio otvoreni šut za tri poena u poslednjim sekundama meča. Dalas Maveriksi su na kraju slavili 131:130, dok su Nagetsi ostali sa osećajem da su imali sve u… »
VIDEO Pogledajte reakciju Jokića nakon promašene trojke za pobedu: Niko nije očekivao da postupi ovako
Nova pre 22 dana
Pejton Votson je promašio trojku za pobedu Denvera, pa je Dalas odneo pobedu sa 131:130, a nakon svega su svi gledali u reakciju Nikole Jokića Srpski košarkaš je sve lepo spremio saigraču, navukao je pet igrača na sebe, a mnogi mu sada i zameraju što… »
VIDEO „Isto bih to uradio“: Jokić pogledao novinara posle meča, nije ni trepnuo kad je ovo rekao
Nova pre 22 dana
Dalas je uspeo da slomi otpor Denvera i da slavi sa 131:130, a posle meča je Nikola Jokić bio potpuno iskren. Opet bi dodao Pejtonu Votsonu za otvoreni šut za tri poena. „Džamal je odigrao pik en rol, svičovali smo, okrenuo sam se, video sam da je Votson… »
Jokić je sudbinu Denvera stavio u ruke „pogrešnog čoveka“ /video/
Sputnik pre 22 dana
Dvoboj u Teksasu između Dalasa i Denvera pripao je domaćinu posle dramatične završnice i promašaja Pejtona Votsona iz ćoška na čisto dodavanje Nikole Jokića – 131:130. Izašla je lopta iz obruča za poraz Nagetsa, u meču u kom je košarkaški genije iz… »
Niko nije smeo da pita Jokića najvažniju stvar: Stavio je ruke iza leđa i sam odgovorio
Mondo pre 22 dana
Denver je doživeo neprijatan poraz na gostovanju Dalasu ( 131:130) i to tako što je promašio šut za pobedu. Odbranili su se igrači Nagetsa, obezbedili oko sedam sekundi za poslednju akciju, međutim u njoj je zakazao Pejton Votson koji je ostao sam i… »
"Mislite da je bilo pametnije?": Adelman objasnio zašto Jokiću nije poverio poslednji napad
Mondo pre 22 dana
Denver je poražen na gostovanju Dalasu u vrlo tesnom meču 131:130. Možda je klub iz Kolorada mogao i da preokrene, naročito jer je u poslednjih minut i 12 sekundi tandem Nikola Jokić i Džamal Marej vezao mini-seriju od 5:0. Međutim, priliku za pobedu… »
Novinari pitali trenera Denvera o Jokiću, on im podelio lekciju! Adelman do detalja objasnio zašto Srbin nije napravio grešku…
Kurir pre 22 dana
Nagetsi su izgubili poenom razlike, uz promašeni šut za pobedu. Mnogi navijači smatraju da je Nikola Jokić imao dobru poziciju da sam završi akciju svog tima, ali on je odlučio da pošalje loptu u ugao Pejtonu Votsonu koji je bio potpuno sam. Votson je… »
Ameri zatečeni! Nikola Jokić im začepio usta za sva vremena
Večernje novosti pre 22 dana
Košarkaši Denvera poraženi su prošle noći u gostima od Dalasa sa 131:130 u NBA ligi i pored još jedne dobre partije srpskog centra Nikole Jokića. Foto: Profimedia Nagetsi, koji su gubili sa 50:29 na početku druge četvrtine, stekli su prvo vođstvo na… »
VIDEO: Dalas bio bolji od Denvera, nisu pomogli ni Jokićevih 29 poena
Radio 021 pre 22 dana
Košarkaši Dalas maveriksa savladali su Denver nagetse rezultatom 131:130 i stigli do 12. trijumfa u sezoni. Denver je propustio priliku da se približi Oklahomi, a izgubio je i drugo mesto na tabeli od San Antonija. Dalas je sa druge strane zabeležio… »
Poraz Denvera od Dalasa, dabl-dabl Jokića
Radio sto plus pre 22 dana
Nagetsi, koji su gubili sa 50:29 na početku druge četvrtine, stekli su prvo vođstvo na početku poslednje deonice, a potom su zaostajali poen u poslednjem minutu meča. Denver je na kraju imao i šansu za pobedu, ali Pejton Votson nije bio precizan u šutu… »
Prvi pik zasenio Jokića, Dalas preživeo Denverov napad za pobedu
RTS pre 22 dana
Košarkaši Dalas maveriksa savladali su Denver nagetse rezultatom 131:130 i stigli do 12. trijumfa u sezoni. Denver je propustio priliku da se približi Oklahomi, a izgubio je i drugo mesto na tabeli od San Antonija. Dalas je sa druge strane zabeležio… »
Vesti dana »
Žreb za Australijan Open: Đoković u istoj polovini sa Sinerom, u prvom kolu protiv Martineza
Danas pre 51 minutajoš 25 povezanih
Za civile u Ukrajini 2025. bila najgora godina od početka rata, UN: Više od 2.500 mrtvih i 12.000 ranjenih
Euronews pre 11 minutajoš 19 povezanih
Saobraćajna nesreća kod Bubanj potoka: Smrtno stradao jedan muškarac
Vreme pre 41 minutajoš 24 povezane
Juče kriv Putin, danas opet Zelenski: "On je prepreka miru": Tramp ponovo udario na Ukrajinu
Blic pre 11 minutajoš 11 povezanih