Povezane vesti
Marijin partner otkrio šta mu je poslednje rekla pre nego što se ukrcala na kobni let: "Moj život je nestao"
Telegraf pre 8 minuta
Rođaci i priјatelji opraštaјu se od Mariјe Pape, 42-godišnje grčke stјuardese koјa јe poginula u padu aviona "Falkon 50", koјi se u utorak uveče srušio u blizini Ankare. Njen poslednji razgovor sa partnerom bio јe, kako kažu bliski ljudi, srceparaјući… »
Marija, koja je poginula u padu aviona u Turskoj, strahovala pre nesreće: "Svi su truli, pričala mi je..."
Telegraf pre 11 sati
Porodica i prijatelji žale zbog smrti stjuardese Marije Pape (42), poreklom sa Rodosa u Grčkoj, koja je zajedno sa načelnikom Generalštaba Libije poginula u padu aviona Falkon kod Ankare. Vesti o njenoj smrti šokirale su prijatelje, kolege i ljude koji… »
(Foto) Marija poginula u avionu smrti koji se srušio u Turskoj, stjuardesa letela sa vojnim vrhom Libije, porodica i…
Blic pre 21 sat
Istraga o padu aviona je pokrenuta, saopštila je nadležna turska vlast Nadležne turske vlasti istražuju uzroke nesreće analizom crne kutije i snimača zvuka Stjuardesa Marija Papa, poreklom sa Rodosa, jedna od žrtava avionske nesreće koja se dogodila u… »
Vesti dana »
Toyota beleži pad globalne proizvodnje prvi put posle šest meseci
Auto blog pre 1 satjoš 47 povezanih
Sneg i niske temperature u Srbiji: Upozorenja RHMZ i najave hladne zime početkom 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
Mali najavio: Kod Gazele će biti izgrađen panoramski točak „Belgrade Eye“
Danas pre 5 satijoš 34 povezane