Povezane vesti

Marijin partner otkrio šta mu je poslednje rekla pre nego što se ukrcala na kobni let: "Moj život je nestao"

Marijin partner otkrio šta mu je poslednje rekla pre nego što se ukrcala na kobni let: "Moj život je nestao"

Telegraf pre 8 minuta
Rođaci i priјatelji opraštaјu se od Mariјe Pape, 42-godišnje grčke stјuardese koјa јe poginula u padu aviona "Falkon 50", koјi se u utorak uveče srušio u blizini Ankare. Njen poslednji razgovor sa partnerom bio јe, kako kažu bliski ljudi, srceparaјući… »
Marija, koja je poginula u padu aviona u Turskoj, strahovala pre nesreće: "Svi su truli, pričala mi je..."

Marija, koja je poginula u padu aviona u Turskoj, strahovala pre nesreće: "Svi su truli, pričala mi je..."

Telegraf pre 11 sati
Porodica i prijatelji žale zbog smrti stjuardese Marije Pape (42), poreklom sa Rodosa u Grčkoj, koja je zajedno sa načelnikom Generalštaba Libije poginula u padu aviona Falkon kod Ankare. Vesti o njenoj smrti šokirale su prijatelje, kolege i ljude koji… »
(Foto) Marija poginula u avionu smrti koji se srušio u Turskoj, stjuardesa letela sa vojnim vrhom Libije, porodica i…

(Foto) Marija poginula u avionu smrti koji se srušio u Turskoj, stjuardesa letela sa vojnim vrhom Libije, porodica i…

Blic pre 21 sat
Istraga o padu aviona je pokrenuta, saopštila je nadležna turska vlast Nadležne turske vlasti istražuju uzroke nesreće analizom crne kutije i snimača zvuka Stjuardesa Marija Papa, poreklom sa Rodosa, jedna od žrtava avionske nesreće koja se dogodila u… »

Vesti dana »