Povezane vesti
"Bila si mi radost, moj život je nestao": Partner lepe grčke stjuardese otkrio šta mu je poslednje rekla pre nego što se…
Kurir 25.12.2025
Rođaci i priјatelji opraštaјu se od Mariјe Pape, 42-godišnje grčke stјuardese koјa јe poginula u padu aviona "Falkon 50", koјi se u utorak uveče srušio u blizini Ankare. Njen poslednji razgovor sa partnerom bio јe, kako kažu bliski ljudi, srceparaјući… »
Marijin partner otkrio šta mu je poslednje rekla pre nego što se ukrcala na kobni let: "Moj život je nestao"
Telegraf 25.12.2025
Rođaci i priјatelji opraštaјu se od Mariјe Pape, 42-godišnje grčke stјuardese koјa јe poginula u padu aviona "Falkon 50", koјi se u utorak uveče srušio u blizini Ankare. Njen poslednji razgovor sa partnerom bio јe, kako kažu bliski ljudi, srceparaјući… »
Marija, koja je poginula u padu aviona u Turskoj, strahovala pre nesreće: "Svi su truli, pričala mi je..."
Telegraf 25.12.2025
Porodica i prijatelji žale zbog smrti stjuardese Marije Pape (42), poreklom sa Rodosa u Grčkoj, koja je zajedno sa načelnikom Generalštaba Libije poginula u padu aviona Falkon kod Ankare. Vesti o njenoj smrti šokirale su prijatelje, kolege i ljude koji… »
(Foto) Marija poginula u avionu smrti koji se srušio u Turskoj, stjuardesa letela sa vojnim vrhom Libije, porodica i…
Blic 25.12.2025
Istraga o padu aviona je pokrenuta, saopštila je nadležna turska vlast Nadležne turske vlasti istražuju uzroke nesreće analizom crne kutije i snimača zvuka Stjuardesa Marija Papa, poreklom sa Rodosa, jedna od žrtava avionske nesreće koja se dogodila u… »
Vesti dana »
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 27 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 21 povezana
Pobedio rak i vratio se na teren: Topić uz ovacije debitovao u NBA razvojnoj ligi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Anja Ilić i Miloš Milosavljević nisu prošli u polufinale na Olimpijskim igrama
Danas pre 44 minutajoš 25 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025, najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih