Povezane vesti

Neću luksuz, već emociju: Goga Sekulić iznenadila javnost (foto)

Neću luksuz, već emociju: Goga Sekulić iznenadila javnost (foto)

Večernje novosti pre 25 dana
GOGA Sekulić nastavlja da potvrđuje status jedne od najdugovečnijih i najtraženijih pevačica na domaćoj sceni, to je učinila novim singlm pod nazivom „Drugi plan“, zajedno sa pratećim spotom koji je već privukao veliku pažnju publike. Foto: Privatna… »
Goga Sekulić poručuje: „Ne zanima me luksuz, već emocija – pre bih otišla u stan na dan, nego u apartman“

Goga Sekulić poručuje: „Ne zanima me luksuz, već emocija – pre bih otišla u stan na dan, nego u apartman“

Nova pre 25 dana
Goga Sekulić nastavlja da potvrđuje status jedne od najdugovečnijih i najtraženijih pevačica na domaćoj sceni. Pevačica je u četvrtak na Jutjubu objavila novi singl pod nazivom „Drugi plan“, zajedno sa pratećim spotom koji je već privukao veliku pažnju… »
Goga Sekulić van ovog vremena: Ne zanima me luksuz, već emocija! Pre bih otišla u stan na dan, nego u apartman

Goga Sekulić van ovog vremena: Ne zanima me luksuz, već emocija! Pre bih otišla u stan na dan, nego u apartman

Kurir pre 25 dana
Goga Sekulić nastavlja da potvrđuje status jedne od najdugovečnijih i najtraženijih pevačica na domaćoj sceni. Pevačica je u četvrtak na Jutjubu objavila novi singl pod nazivom „Drugi plan“, zajedno sa pratećim spotom koji je već privukao veliku pažnju… »

Vesti dana »