Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Danas 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti 27.12.2025
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Radio 021 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Vesti dana »
Uhapšeni D. R. (1987) iz okoline Svrljiga i N. Đ. (1987) iz Niša zbog posedovanja više narkotika koji su namenjeni daljoj prodaji
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 47 povezanih
Kriza u Ormuskom moreuzu razotkrila slabosti američke strategije u ratu sa Iranom
Nedeljnik pre 15 minutajoš 45 povezanih
Parandilović: Cilj Zakona o strancima je da Srbima maksimalno oteža život
Danas pre 5 satijoš 51 povezana
Tramp kreće u napad na još jednu državu?! Šokantno upozorenje iz Vašingtona dok traje dosad najbrutalniji rat u Iranu: "Moramo da ga obuzdamo!" (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 52 povezane
TVITOVI - Fotografija Mateusa govori sve što zvezdaši misle o njemu
Sportske.net pre 34 minutajoš 27 povezanih