Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News pre 22 dana
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN pre 22 dana
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti pre 22 dana
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Radio 021 pre 22 dana
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Danas pre 22 dana
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Vesti dana »
Međedović u drugom kolu Australijan Opena: Hamad slomio Argentinca, čeka ga potencijalni pakao u Melburnu!
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih
Silna Srbija u polufinalu Evropskog prvenstva: Olimpijski prvak srušio Mađarsku u vaterpolo klasiku
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Na Svetog Savu se otvaraju "Bečka vrata" Danas ledeni dan, a novi nalet hladnoće okovaće Srbiju: Debeo minus, košava i magla prave haos!
Blic pre 9 minutajoš 4 povezane
(Foto, video) Veliki požar na Altini! Zapalio se stan, ulica puna vatrogasaca: Šestoro ljudi prevezeno na VMA!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana