Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Radio 021 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Danas 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti 27.12.2025
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana
NIN pre 34 minutajoš 23 povezane
Novi Trampov obrt sugeriše da ne zna kako da reši rat sa Iranom
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane
Putnici izlaze za 20 minuta, ali kamioni stoje satima: Šta čeka vozače na granici danas
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
"Odbrana struke": Vučić se izjavom o nadstrešnici opet meša u nešto što nije u njegovoj nadležnosti
Radio 021 pre 9 minutajoš 2 povezane