Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Danas 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti 27.12.2025
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Radio 021 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Vesti dana »
SPC obeležava Preobraženje Gospodnje: Koji su običaji, zašto se posti i ne sme da se radi i ide u kafanu
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 22 povezane
Teška saobraćajna nesreća u Mladenovcu: Jedna osoba poginula, više povređeno u sudaru automobila i autobusa
NIN pre 45 minutajoš 20 povezanih
Tramp privremeno zaustavio carine Kanadi: Tri dana za dogovor koji može promeniti trgovinu Severne Amerike
Bonitet pre 45 minutajoš 9 povezanih