Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti 27.12.2025
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Radio 021 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Danas 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Vesti dana »
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Serbian News Media pre 1 satjoš 6 povezanih
U Skupštini nastavljena sednica na kojoj se raspravlja o izmenama "Mrdićevih zakona" - pre početka udaljeni Parandilović i Ninković
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Trinaesti dan Mundijala - da li i baksuzan Hrvatskoj, Engleskoj i Portugaliji?
RTS pre 1 satjoš 31 povezana