Povezane vesti
Mogu li razglednice da prežive u eri telefona
BBC News 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom… »
NIN 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Radio 021 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućuju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da… »
Danas 27.12.2025
Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam sedela u kafiću… »
Južne vesti 27.12.2025
Asia London Palomba Digitalna komunikacija i društvene mreže omogućavaju nam da ostanemo u stalnom kontaktu kad putujemo, ali razglednice koje putuju sporom poštom i dalje ujedinjuju putnike. Bilo je sparno jutro na tajlandskom ostrvu Koh Čeng kad sam… »
Vesti dana »
Poleteli borbeni avioni i dronovi: Amerika ponovo udarila na Iran, otkriveno šta je bio cilj napada
Večernje novosti pre 8 minutajoš 10 povezanih
Rivalstvo koje je preraslo fudbal – Engleska i Argentina za finale Mundijala (RTS 1, 21.00)
RTS pre 13 minutajoš 5 povezanih