Povezane vesti
Kako posmatranje ptica utiče na mentalno zdravlje
BBC News 27.12.2025
U savremenom životu, prepunom obaveza i stalnih stimulacija, jedan od najjednostavnijih načina da uspostavimo mir jeste kroz posmatranje ptica, kažu psiholozi. Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba… »
Južne vesti 27.12.2025
BARNABY PERKINS/BBC Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba ostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala… »
Radio 021 27.12.2025
U savremenom životu, prepunom obaveza i stalnih stimulacija, jedan od najjednostavnijih načina da uspostavimo mir jeste kroz posmatranje ptica, kažu psiholozi. BARNABY PERKINS/BBC Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i… »
Danas 27.12.2025
Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba ostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala bolje. Studija objavljena… »
NIN 27.12.2025
Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hlebaostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala bolje. Studija objavljena… »
Vesti dana »
Vučić poručio: Kina krupnim koracima grabi napred, ponudili smo im najbolje subvencije
Euronews pre 22 minutajoš 20 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih
Plasman u finale NBA lige nakon 27 godina: Njujork maksimalan protiv Klivlenda
Danas pre 32 minutajoš 17 povezanih
Severna Koreja ispalila neidentifikovani projektil, tvrdi južnokorejska vojska
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih