Povezane vesti

Kako posmatranje ptica utiče na mentalno zdravlje

BBC News pre 7 sati
U savremenom životu, prepunom obaveza i stalnih stimulacija, jedan od najjednostavnijih načina da uspostavimo mir jeste kroz posmatranje ptica, kažu psiholozi. Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba… »

NIN pre 7 sati
Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hlebaostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala bolje. Studija objavljena… »

Južne vesti pre 7 sati
BARNABY PERKINS/BBC Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba ostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala… »

Radio 021 pre 7 sati
U savremenom životu, prepunom obaveza i stalnih stimulacija, jedan od najjednostavnijih načina da uspostavimo mir jeste kroz posmatranje ptica, kažu psiholozi. BARNABY PERKINS/BBC Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i… »

Danas pre 7 sati
Tokom studentskih dana, cimerka i ja smo izlazile na terasu i semenke i mrvice hleba ostavljale vrapcima i golubovima. Bilo je nečeg prijatnog u tišini koju prekidaju samo brzi pokreti ptica, a uglavnom bih se posle toga osećala bolje. Studija objavljena… »

Vesti dana »