Повезане вести

Како посматрање птица утиче на ментално здравље

BBC News 27.12.2025
У савременом животу, препуном обавеза и сталних стимулација, један од најједноставнијих начина да успоставимо мир јесте кроз посматрање птица, кажу психолози. Током студентских дана, цимерка и ја смо излазиле на терасу и семенке… »

НИН 27.12.2025
Током студентских дана, цимерка и ја смо излазиле на терасу и семенке и мрвице хлебаостављале врапцима и голубовима. Било је нечег пријатног у тишини коју прекидају само брзи покрети птица, а углавном бих се после тога осећала… »

Јужне вести 27.12.2025
БАРНАБИ ПЕРКИНС/ББЦ Током студентских дана, цимерка и ја смо излазиле на терасу и семенке и мрвице хлеба остављале врапцима и голубовима. Било је нечег пријатног у тишини коју прекидају само брзи покрети птица, а углавном бих се… »

Радио 021 27.12.2025
У савременом животу, препуном обавеза и сталних стимулација, један од најједноставнијих начина да успоставимо мир јесте кроз посматрање птица, кажу психолози. БАРНАБИ ПЕРКИНС/ББЦ Током студентских дана, цимерка и ја смо излазиле… »

Данас 27.12.2025
Током студентских дана, цимерка и ја смо излазиле на терасу и семенке и мрвице хлеба остављале врапцима и голубовима. Било је нечег пријатног у тишини коју прекидају само брзи покрети птица, а углавном бих се после тога осећала… »

Вести дана »