Povezane vesti
"Bila sam prevremeno rođena beba", Nadežda o nepoznatim detaljima iz života: "To je bila Božija volja"
Telegraf pre 21 dana
Pevačica Nadežda Biljić imala je u svojoj karijeri, ali i životu velike uspone i padove, međutim, uvek je uspevala da se vrati sve jača. Publika je prepoznala njen talenat, a sada je pripremila iznenađenje za svoje fanove. Nadežda Biljić sprema… »
"Bila sam prevremeno rođena beba kao i moj sin" Nadežda Biljić otkrila do sada nepoznate detalje o sebi, a onda usledilo…
Blic pre 21 dana
Nadežda Biljić se vraća na velika vrata Nadežda otkrila zbog čega je rođena u Beogradu, a ne u Valjevu Pevačica Nadežda Biljić imala je u svojoj karijeri, ali i životu velike uspone i padove, međutim, uvek je uspevala da se vrati sve jača. Publika je… »
Vesti dana »
EU razmatra "bazuka" opciju za Trampa! Ovakva odmazda je do sada bila nezamisliva: "To je veoma opasna spirala"
Blic pre 12 minutajoš 29 povezanih
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Ministar prosvete: Otvoreno i glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta, uskoro moguć pilot-projekat
Morava info pre 4 satijoš 28 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih