Povezane vesti
"Bila sam prevremeno rođena beba", Nadežda o nepoznatim detaljima iz života: "To je bila Božija volja"
Telegraf 28.12.2025
Pevačica Nadežda Biljić imala je u svojoj karijeri, ali i životu velike uspone i padove, međutim, uvek je uspevala da se vrati sve jača. Publika je prepoznala njen talenat, a sada je pripremila iznenađenje za svoje fanove. Nadežda Biljić sprema… »
"Bila sam prevremeno rođena beba kao i moj sin" Nadežda Biljić otkrila do sada nepoznate detalje o sebi, a onda usledilo…
Blic 27.12.2025
Nadežda Biljić se vraća na velika vrata Nadežda otkrila zbog čega je rođena u Beogradu, a ne u Valjevu Pevačica Nadežda Biljić imala je u svojoj karijeri, ali i životu velike uspone i padove, međutim, uvek je uspevala da se vrati sve jača. Publika je… »
Vesti dana »
"Ukrajinska vojska će biti ojačana i spremna za sledeću zimu": Zelenski otkrio kako će Kijev potrošiti 90 milijardi evra zajma od EU
Kurir pre 1 satjoš 75 povezanih
Tramp: Sporazum sa Iranom biće postignut samo kada to bude odgovaralo SAD, vreme ističe
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 23 povezane
"Vraćamo vas u kameno doba!" U toku akcija "Oko za oko", Izrael "žedan krvi", čeka zeleno svetlo od Trampa, glavni pregovarač Irana podneo ostavku (foto, video)
Blic pre 19 minutajoš 25 povezanih
Od sada zabranjena prodaja e-cigareta maloletnicima, svi trgovinski lanci moraju javno da objavljuju pune cenovnike
Nova ekonomija pre 8 satijoš 43 povezane